سیاسی وبگاه فرارو
سیاسی وبگاه فرارو
در برخی کانالهای خبری، شایعه شده که حجتالاسلام والمسلمین حسینعلی نیری نیز در حمله تروریستی امروز زخمی شده است؛ این ادعا از اساس کذب است.
یک حقوقدان و استاد دانشگاه تهران گفت: «تعداد قابل توجهی از شخصیتهای سیاسی اجتماعی و فرهیختگان علمی و روزنامهنگاران پس از مهاجرت و سپری شدن زمان، به هر دلیلی تصمیم به بازگشت میگیرند، اما یک مانع عمده در برابر ایشان قرار میگیرد: "پیشبینیناپذیری رفتار حاکمیت" با مهاجران از وطن، علت اصلی عدم بازگشت این افراد است. پیشبینیپذیری از آثار "حاکمیت قانون" است، یعنی شهروندان بدانند که در...
حجتالاسلام علی رازینی، چهره شناختهشده دستگاه قضایی بود که صبح امروز 29 دی به ضرب گلوله کشته شد. او هنگام ترور، ریاست شعبه 39 دیوان عالی کشور را بر عهده داشت.
گزارشی تصویری از خارج ساختن خودروی حامل پیکرهای شهدا از محل دیوانعالی کشور را مشاهده میکنید.
قاضی محمد مقیسهای معروف به قاضی مقیسه یکی از قضات قدیمی و شناختهشده دستگاه قضایی کشور بود که 29 دی 1403 همراه با حجتالاسلام علی رازینی و قاضی میری مقابل کاخ دادگستری هدف تیراندازی قرار گرفت و کشته شد.
اصغر جهانگیر آخرین جزئیات از حمله تروریستی به قضات دیوان عالی کشور را تشریح کرد.
رئیسجمهور ضمن بیان اینکه «ما میتوانیم مشکلات خود را در کشور حل کنیم، به شرطی که در وهله اول باور کنیم که جایگاه ما اینجا نیست و برای رسیدن به شرایط بهتر باید تلاش کنیم»، گفت: «باید با هم راهی پیدا کنیم کشاورزی که یک سال زحمت میکشد تا به قیمت پایین محصول آن را بگیرند و گران بفروشند. نباید حاصل زحمت کشاورز هدر رود. ما آماده هستیم و هر کاری بتوانیم برای رشد و بهبود کیفیت محصولات شما...
3 تن از قضات امروز شنبه 19 دیماه در تهران با تیر جنگی هدف قرار گرفتند که حجج الاسلام والمسلمین رازینی، رئیس شعبه 39 و مقیسه، رئیس شعبه 53 دیوانعالی کشور به شهادت رسیدند و یکی از قضات مصدوم شد. در این ویدئو تصاویری از محل ترور این دو قاضی را مشاهده میکنید.
پژوهشگر دانشگاه پرینستون آمریکا معتقد است که ایران و آمریکا با رعایت پنج اصل میتوانند به توافقی پایدار دست پیدا کنند.
در آستانه آغاز به کار دولت ترامپ تاکنون دوبار پای ایلان ماسک، میلیاردر حوزه فناوری آمریکا، به موضوعات مرتبط با ایران باز شده است؛ از دیدار با سعید ایروانی تا نقش او در آزادی خبرنگار ایتالیایی که هر دو البته با تکذیبیههایی همراه شدند.
کارشناس امور بینالملل گفت: «تمرکز شدید معاهده جدید ایران و روسیه بر مسائل امنیتی ناشی از تهدیدات غرب قرار دارد و پتانسیل عظیمی که توسط این پیمان آزاد شده است، تلاش ایالات متحده برای تضعیف قدرت روسیه و تضعیف تواناییهای ایران را دشوارتر خواهد کرد.»
معاون اجرایی رئیسجمهور گفت: «دولت مصرانه پیگیر تصویب FATF است و به طور قطع بخشی از فشارهای ناشی از تحریم پس از پذیرش FATF برطرف خواهد شد.»
رئیس امور اطلاعرسانی دولت طرح ادعای «معطلی» هیئت ایرانی در سفر به روسیه را تکذیب کرد.
دستیار اجتماعی رئیسجمهور نوشت: «آقای رئیسجمهور، اگر شرایط تغییر نکرده و اصلاح نشود، با سرنوشتی همراه با کاهندگی روزافزون، ضعیف و تهی شدن از درون مواجه میشویم و این همان بدخواهان تاریخی ایران است. ما به اصلاحات سخت اقتصادی، بهبود وضعیت اجتماعی، زیستن آسوده مردم در جامعه و حضور در اقتصاد جهانی نیاز داریم.»
نماینده رئیسجمهور در هماهنگی اجرای سیاستهای کلی توسعه دریامحور با تأکید بر ضرورت مذاکره مستقیم میان ایران و آمریکا گفت: «برنامهدولت در این باره کاملاً شفاف اعلام شده و آماده مذاکره هستیم. با شروع این مذاکرات میان دو کشور دست یافتن به توافق دو تا سه ماه زمان خواهد برد.»
معاون اول رئیس جمهور بدانند و تحقیق کنند که چه تعداد از آنان که آگاهانه در انتخابات در ستادهای انتخاباتی رئیس جمهور شرکت کردند اکنون از عملکرد دولت، رضایت دارند.