دوشنبه 15 اردیبهشت 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

به نظر می‌رسد مخالفان رفع فیلتر در چند گروه قابل ارزیابی هستند. بدون تردید بخشی از مخالفان چهره‌های پیدا و پنهانی هستند که از بازار داغ فروش فیلترشکن‌ها سود می‌برند. فارغ از صحت و سقم اسامی مطرح شده درباره دست‌اندرکاران فروش فیلترشکن که بدون شک نان‌شان در ادامه وضعیت فعلی است انگیزه‌های اقتصادی می‌تواند در ادامه مخالفت با موضوع رفع فیلتر در مسیری بعد از واتس‌آپ و گوگل‌پلی موثر باشد.

وزیر پیشین کشاورزی گفت: «از زمانی که ریختند و سفارت آمریکا را اشغال کردند و دنیا را در مقابل ما قرار دادند تا امروز، ما در همین مسیر حرکت کرده‌ایم؛ لذا ما از سیاست خارجی خود، تعریف صحیحی نداریم. متأسفانه ما دنیا را دشمن خودمان کرده‌ایم. دنیا که خودش را آماده نکرده تا با جمهوری اسلامی دشمنی کند، این سیاست‌های ما است که باعث دشمنی دنیا شده است.»

وزیر خارجه کشورمان به صورت رسمی از همتای عمانی خود استقبال کرد.

نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: «به خواص می‌گوییم اگر راه را گم و در مبارزه با استکبار سستی کنید، مردم همانند سال 1388 از شما عبور خواهند کرد و ما از جهاد و مقاومت در برابر استکبار کوتاه نمی‌آییم و تا نابودی رژیم اشغالگر قدس ایستاده‌ایم.»

گزارش چند هفته پیش یکی از دستگاه‌های امنیتی درباره ایتا این بوده که موساد با استفاده از برخی اکانت‌های ایتا در گروه‌های بزرگ این پیام‌رسان حضور دارد تا به بهانه پیگیری آرمان‌ها و خواسته‌های انقلابی همین هدف را پی بگیرد. انصافاً کار معقولی از طرف دشمن هم است که بخواهد این بخش از جامعه را از نظام جدا کند.

«زمانی که من کاندیدای مجلس شدم، نمی‌دانم چرا انصار حزب‌الله احساس خطر کرد که حالا این در سیاست بیاید، می‌خواهد چه کار بکند؟ دوچرخه‌سواری شد بهانه‌ای برای حمله به من! البته عدو شود سبب خیر، همان باعث شد دختر‌ها و پسر‌های جوان این موضوع برایشان جالب شود و مثلا من هرجا می‌رفتم سخنرانی تبلیغاتی برای انتخابات مجلس دوره پنجم، پر از جمعیت و جوان بود و اولین سؤالی که از من می‌پرسیدند این بود...

عضو هیئت رئیسه خبرگان در خصوص مسائل فرهنگی جامعه، گفت: «چرا معایب بی‌حجابی را نمی‌گویند؛ امر به معرف یعنی فرهنگ‌سازی که از اهم وظایف مسئولین است؛ نقش بی‌حجابی در کاهش جمعیت و افزایش طلاق را بگویید؛ اگر فضای مجازی رها شود، راهی برای هجمه به منافع ملت باز می‌شود. چرا به دست خودمان هجوم دشمن را آسان کنیم.»

«هر چند نامه سرگشوده اخیر رقیب انتخاباتی رئیس‌جمهور پزشکیان به او در 6 بند تهیه و در مقام نصیحت نکاتی را یادآور شده‌اند، اما در دو کلمه این است: "جلیلی شو!". در حقیقت، مسعود پزشکیان اگر بخواهد به توصیه‌های نسخه جبهه پایداری عمل کند، دیگر مسعود پزشکیان نیست. سعید جلیلی است.»

روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری با حمله به مشاوران و حامیان دولت، نوشته: «جابه‌جایی اولویت‌ها و ایجاد بن‌بست‌های ذهنی، نتیجه مشورت‌های نادرست است و بر همین مبنا، نیاز اول دولت، خانه‌تکانی در تیم مشاوران است.»

این سطح از بدفهمی و پرت‌بودگی دیگر کارد را به استخوان کشور رسانده است. با هر موج از آلودگی هوا، طبیعت این سرزمین فغان برمی‌آورد که دست از «مزخرفات» بردارید و مرا دریابید؛ زیرا من مأمن زندگی شمایم و اگر توان و قوت و پاکی خود را از دست دهم، شما همه در شمار مردگانید.

«رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی اقدامی مثبت و مؤثر در راستای توسعه فضای مجازی است. اگرچه این تصمیم با واکنش‌های مختلفی روبه‌رو شده است. از آنجایی که مصرف پلتفرم‌های خارجی حتی با وجود فیلترینگ کاهش نیافته بود، به نظر می‌رسد این تصمیم بیش از آنکه تأثیرات منفی به همراه داشته باشد، فضای بازتری برای مشارکت مردم در فضای مجازی فراهم خواهد کرد.»

یک روزنامه اصولگرا در واکنش به پیام اخیر سید محمد خاتمی، نوشت: «لیدر اصلاحات در پی آن است تا بار دیگر خود را به عنوان اپوزیسیون تعریف کرده و نظام حکمرانی موجود را به‌عنوان دگرخود تعریف کند.»

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم و تحلیل‌گر ارشد مسائل بین‌الملل گفت: «طرح ادعای غرامت 300 میلیارد دلاری از ایران همان فرار رو به جلو برای عدم پرداخت بدهی 30 میلیارد دلاری به ایران است؛ چون رسماً نخست‌وزیر دولت اسد تأیید کرده که دمشق 30 میلیارد دلار به تهران بدهکار است که بخش عمده‌ای از این طلب‌ها ناظر به فروش نفت ایران است و هیچ ارتباطی به مسائل نظامی، امنیتی و دفاعی ندارد.»

به‌تازگی بعد از سه سال سکوت ظاهراً برخی رادیکال‌ها به تنظیمات قبلی بازگشته‌اند و اصرار به صف‌کشی خیابانی دارند؛ زیرا دولت جدید همسو با منافع آن‌ها نیست و همین یک دلیل برای هنجارشکنی و تجمعات اعتراضی آن‌ها کافی است و بهانه هم هر‌چه باشد، بالاخره جور خواهد شد. البته همه حق دارند انتقاد خود را مطرح کنند، اما این نکته نیز باید در نظر گرفته شود که برخی انتقادات و مطالبات به نفع کدام جریان‌های...

«حمایت جلیلی از دولت در چند سخنرانی خود بعد از توصیه رهبری بر کسی پوشیده نیست، اما آنچه در هفته‌های اخیر به‌شدت قابل توجه و محل تأمل بوده، تلاش‌های مستمر نزدیکان و رسانه‌های غیررسمی منتسب به ایشان برای دامن زدن به شایعه استعفای رئیس‌جمهور است. این اقدام که منجر به ایجاد تزلزل در ساختار سیاسی کشور می‌شود، به‌واقع تهدیدی جدی برای ثبات و انسجام سیاسی است. در چنین شرایطی، به‌طور دلسوزانه...

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب بر این باور است که «همه نیرو‌های سیاسی باید آمادگی حمایت بدون قید و شرط از پزشکیان را برای رسیدن به یک تفاهم جدی جهت عبور کشور از مسائل موجود فراهم کنند و آقای رئیس‌جمهور نیز باید قدر این حمایت را دانسته و بهترین رویکرد و توافق و وفاق را در بالاترین سطح رقم بزند. همچنین باید توجه داشت که برنامه‌ریزی در ایران نمی‌تواند معطل جلسات پایان‌ناپذیر و کم‌اثری مثل شورای‌عالی...