فراکسیون امید
فراکسیون امید
سخنگوی فراکسیون امید اظهار داشت: نمیتوان گفت ویروس کرونا در ایران مهار شده است و اقدامات کنترلی باید با جدیت کماکان در دستور باشد.
گزارشی از خلاصه مهمترین اخبار جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی که به بررسی وضعیت کرونا در کشور اختصاص یافت را میتوانید در لینک های زیر بخوانید.
نایب رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان این که مجلس مرکز ثقل تصمیم گیریهای مهم است، گفت: مجلس پیشمرگ و در کنار مردم است، لذا تعطیل بردار نیست.
یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز کشور باید با تمام امکانات و منابع در خدمت مردم باشد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، گفت: طرح سه فوریتی تعطیلی یک ماهه کشور تقریبا از تب و تاب افتاده و از کارکرد آن گذشته و با توجه به شرایط فعلی کشور هیئت رئیسه مجلس بعید است که پذیرای چنین طرحی باشد.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی از اعتراض نمایندگان به اظهارات سیاسی «الیاس حضرتی» عضو فراکسیون امید خبر داد.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کرونا اشتغال جامعه و رکود اقتصادی را هدف قرار داده است، گفت: حاشیهنشینها و کسانی که درآمد ثابت نداشتند، در حال نابودی هستند؛ باید فکری به حال آنها کرد.
اصلاح طلبان با فرار به جلو به جای نقد عملکرد فراکسیون امید در مجلس دهم به مجلسی که هنوز تشکیل نشده و گفته می شود بدنه آن اکثرا از نیروهای انقلابی است، حمله ور شده اند و عباس عبدی این مجلس را علیل می خواند!
رییس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در پیامی درگذشت آیت الله محمد اسماعیل کوهستانی از علمای استان مازندران را تسلیت گفت.
اظهارات عضو فراکسیون امید مجلس مبنی بر عدم نظارت اعضای مجلس خبرگان بر رهبری در حالی مطرح میشود که آنان معتقدند این مجلس دم به دم در جریان عملکرد رهبری است و با ساز و کار مشخصی، نظارت را دنبال میکند.
ارائه طرح سه فوریتی تعطیلی کل کشور از سوی نمایندگان مجلس در حالی است که این روزها تعطیلی کل کشور به عنوان یک ضرورت به مطالبه عمومی بدل شده است. استفاده از اصل 79 قانون اساسی تاکنون سابقه نداشته است. همین موجب شده تا این طرح یکی از بیسابقهترین طرحها در طول تاریخ مجلس شورای اسلامی باشد. طیبه سیاوشی نماینده مجلس دهم در گفتگو با فرارو درباره این طرح اظهار کرد ما در پی متهم کردن دولت...
اظهارات عضو فراکسیون امید مجلس مبنی بر عدم نظارت اعضای مجلس خبرگان بر رهبری در حالی مطرح میشود که آنان معتقدند این مجلس دم به دم در جریان عملکرد رهبری است و با ساز و کار مشخصی، نظارت را دنبال میکند.
گروه سیاسی خبرگزاری فارس: یکی از تصویرهایی که جریانهای معاند همواره تلاش دارند نسبت به ولایت فقیه و رهبری نظام برای اذهان ثبت کنند، «نظارت ناپذیری» این جایگاه و تعطیلی هرگونه سؤال و نقد نسبت به آن است. از همین روست که معمولا تلاش میشود مجلس خبرگان، مجلسی فاقد خاصیت قلمداد شود و وانمود شود که این مجلس، توان نظارت بر رهبری و سؤال از او را ندارد. اگرچه در بین جریانهای سیاسی داخل...