دوشنبه 5 آذر 1403

فرصت‌سوزی در کهگیلویه‌وبویراحمد / از ذبح شایسته‌سالاری تا بله قربانگویی مدیر به نماینده

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
فرصت‌سوزی در کهگیلویه‌وبویراحمد / از ذبح شایسته‌سالاری تا بله قربانگویی مدیر به نماینده

در شرایطی که باید توجه به تخصص، تعهد و شایستگی در بکارگیری افراد مدنظر باشد اما دخالت نماینده در انتصابات سبب ذبح شایسته سالاری و وام دار بودن مدیر به وی می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس استان کهگیلویه وبویراحمد با گذشت 43 از انقلاب اسلامی شاهد رشد و توسعه در ابعاد مختلف آموزشی، درمانی، توسعه زیرساخت های مختلف همچون آب، برق، جاده و گاز، کاهش فقر و همچنین کاهش نرخ جرم و جنایت در اثر افزایش امکانات بوده است.

این استان به دلیل منابع و ظرفیت های مختلف همچنون منابع نفتی، ظرفیت های طبیعی همچون جنگل و طبیعت، آب های جاری، چهارفصل بودن آن می تواند زمینه ساز رشد و توسعه و همچنین پیشرفت استان باشد.

استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یک استان رزمنده پرور و دارای بیشترین سهم حضور در حماسه های ملی نظیر جنگ تحمیلی، انتخابات، راهپمایی ها، استانی سراسر شیعه، توانسته است کارنامه درخشانی در انقلاب اسلامی از خود برجای بگذارد. در کنار ظرفیت های مختلف و کارنامه درخشان استان، برخی موضوعات و آسیب ها می تواند رشد و توسعه مطلوب استان را با چالش مواجه کند که یکی از این موضوعات بافت قومی و قبیله ای است.

بافت قومی و قبیله ای هرچند سبب شناخت هویت ها و ارزش ها، تنوع و غنای فرهنگی استان محسوب می شود و در بزنگاه های انقلاب می تواند در برابر تهدیدات دشمن قد علم کند، اما در شرایط امروز محور قرار گرفتن آن در موضوعات مختلف مانند انتخابات و انتصابات آسیب محسوب می شود.

امروزه باید بیش از گذشته در کهگیلویه و بویراحمد اصل شایسته سالاری و توجه به نخبگان و افراد متعهد و مسئولیت پذیر مورد توجه باشد و افراد به صورت برابر بتوانند از طریق طی مراحل قانونی منصب ها را برعهده بگیرند.

هرچند و در شرایطی که باید توجه به تخصص، تعهد و شایستگی در بکارگیری افراد مدنظر باشد اما دخالت نماینده در انتصابات که خلاف قانون و دخالت در حوزه اجرا محسوب می شود سبب ذبح شایسته سالاری و وام دار بودن مدیر به وی و بله قربانگویی مدیر به نماینده می شود این درصورتی است که مدیر دستگاه اجرایی باید پیاده کننده برنامه های دولت باشد.

از دیگر آسیب های دخالت نماینده ها در انتصابات می توان به عدم توزیع عادلانه امکانات و رشد و توسعه نامتوازن در مناطق مختلف استان است و این موضوع به نوعی فرصت سوزی برای کهگیلویه وبویراحمد محسوب می شود و همچنین فرصت ظهور و بروز رشد مناطق مختلف استان مورد بی توجهی قرار می گیرد و نتیجه آن مهاجرت ها به مناطق توسعه یافته و مشاهده آسیب های مختلف اجتماعی است.

آن چیزی که امروزه توسط مدیران انتصابی نماینده ها باید مورد توجه باشد خدمت عادلانه و برابر به مناطق مختلف استان برای رشد و توسعه است و از لحاظ کردن دیدگاه های منطقه ای و جغرافیایی باید پرهیز شود زیرا عدم لحاظ این موضوعات سبب آسیب های مختلفی برای کهگیلویه و بویراحمد خواهد بود که تبعات آن تا سالیان طولانی متوجه استان خواهد بود.

انتهای پیام /