دوشنبه 5 آذر 1403

فرصت 13روزه سازمان سینمایی برای حل مشکل آثار تولید شده بدون پروانه

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
فرصت 13روزه سازمان سینمایی برای حل مشکل آثار تولید شده بدون پروانه

رئیس سازمان سینمایی اعلام کرد: کلیه کسانی که بدون پروانه ساخت فیلمسازی مبادرت به تولید فیلم سینمایی نموده‌اند تا 30 اردیبهشت ماه جاری فرصت دارند ضمن اعلام کتبی دلایل این اقدام، درخواست رسیدگی به پرونده‌شان را به معاونت ارزشیابی اعلام کنند.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، محمد خزاعی در این رابطه گفت: از ابتدای ورودم به سازمان سینمایی و طی ملاقات‌های متعددی که با افراد مختلف و اصناف سینمایی داشتم، متوجه شدم که تعدادی از فیلمسازان بدلایلی همچون تعطیلی شوراهای فیلمسازی در زمان تغییر و تحول و استقرار دولت سیزدهم، عدم توافق با اتحادیه تهیه کنندگان جهت مجوز تهیه کنندگی و سایر دلایل، متأسفانه اقدام به تولید فیلم سینمایی کردند که بدیهی است این امر در تضاد و مغایرت کامل با آیین‌نامه و دستور العمل‌های اجرایی تولید و نمایش آثار سینمایی سازمان بوده است و موجب از بین رفتن سرمایه و زحمت عوامل فیلمسازی خواهد شد.

وی ادامه داد: برای حل مشکلات پیش آمده و در جهت مساعدت و امکان یک فرصت برای این افراد، مقرر شد این افراد دلایل مبسوط خود را به همراه یک کپی از فیلم تا 30 اردیبهشت ماه به معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان ارایه نمایند.

رئیس سازمان سینمایی خاطر نشان ساخت: کمیته‌ای برای بررسی پرونده این افراد تشکیل خواهد شد و با توجه به دلایل و اثر تولید شده در خصوص این آثار تصمیم گیری خواهم کرد.

وی تصریح کرد: بدیهی است اخذ پروانه ساخت برای تمامی متقاضیان تولید فیلم سینمایی الزامی است و این فرصت پیش بینی شده تمدیدپذیر نبوده وصرفاً بدلیل مشکلات بازه زمانی انتقال دولت دوازدهم تا دولت سیزدهم منظور شده و الزاماً نیز، به صدور پروانه ساخت برای آثار تولید شده نخواهد انجامید بلکه فرصتی برای رسیدگی و تمایز بین مشکلات موجه با افرادی که بدون دلایل موجه فیلم ساخته‌اند وعدم اتلاف سرمایه بخش خصوصی اتخاذ شده است.

رئیس سازمان سینمایی با بیان اینکه کلیه افراد متقاضی به تولید فیلم نیازمند اخذ پروانه ساختند اظهار داشت: همانطور که در ابلاغ معاون ارزشیابی و نظارت به صنوف مختلف تهیه کنندگی و مدیر عامل خانه سینما آمده و به کلیه صنوف نیز منعکس شده است، می‌بایست در صدر قراردادهای تولیدی شماره پروانه ساخت معتبر درج شده و لذا دیگر هیچ یک از عوامل سینما در مشاغل مختلف عذری بابت عدم اطلاع از نداشتن پروانه ساخت در پروژه‌ای که با آن همکاری می‌کنند نخواهند داشت و نسبت به عواقب تنبیهی همکاری با پروژه‌های بدون پروانه ساخت مسئول می‌باشند.

خزاعی همچنین، در رابطه با سیاست‌های اجرایی مؤسسات سازمان سینمایی و همچنین، حضور فیلم‌های سینمایی در جشنواره‌های خارجی گفت: موارد مربوط به این حوزه‌ها را نیز طی روزهای آتی اعلام خواهم کرد.

سهرابی: سینماداران باید پاسخگوی قاچاق فیلم‌ها باشند / حضور بازرسان نامحسوس برای نظارت بر سینماها