فروش نفت ایران
فروش نفت ایران
عباس عبدی در یادداشتی نوشت: فرض کنیم که اروپا با بحران انرژی مواجه شود، ایران چه کمکی میتواند به آن بنماید؟ ایران خودش هم در زمستان گاز ندارد و گاز صنایع را قطع میکند تا مردم اعتراض نکنند. سال گذشته حدود 700 میلیون دلار خسارت صنایع ناشی از قطع گاز زمستانی بود. حتی در صادرات گاز متعهد شده خود نیز دچار مشکل میشود. به علاوه مگر ایران میتواند به اروپا گاز صادر کند؟ با کدام لوله؟ ایران...
عباس عبدی در یادداشتی نوشت: یک گروه بسیار کوچک ولی پرنفوذ و البته غیرمسوول در ساختار قدرت وجود دارند که همسو با اسراییل مخالف توافق برجام هستند.
عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت: یک گروه بسیار کوچک ولی پرنفوذ و البته غیرمسوول در ساختار قدرت وجود دارند که همسو با اسراییل مخالف توافق برجام هستند. هرچند آنان به ظاهر از موضع ضدیت با اسراییل مخالف برجام هستند، ولی درنهایت آب این سود مخالفتخوانی در یک جوی مشترک با اسراییل روان خواهد شد.
وزارت خزانهداری آمریکا امروز جمعه (9 سپتامبر /18 شهریور) در بیانیهای اعلام کرده سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران را در فهرست تحریمها قرار داده است.
رئیسی با کاربرد حداقلی واژه «برجام» و حتی واژگان جایگزین برای توصیف مذاکرات احیای دو هدف را تعقیب می کند: نخست، کوچک نمایی نقش تاثیر توافق در بهبود اقتصاد در اذهان عمومی، تلاشی که زمینه پذیرش کارشناسی و مردمی ندارد و دوم، القای تفاوت مذاکرات احیای برجام با برجام دوره روحانی تا پس از توافق احتمالی، میدان مانور روی ادعای برتری توافق رئیسی نسبت به برجام روحانی باز شود. این در حالی است...
وزارت خزانه داری آمریکا از اعمال تحریمهای جدید علیه یک فرد و 4 نهاد حقوقی در ایران خبر داده است.
حسن روحانی روی صندلی جابهجا میشود و ادامه میدهد: «وقتی امریکا از برجام بیرون رفت، تصمیم اولیه این بود که ماهم بلافاصله از برجام خارج شویم. همان روز جلسه اضطراری گذاشتیم. همانجا تصمیم شد که 15 روز دیگر از برجام خارج شویم. بعد فکر کردیم با یک چشم برهم زدن، 15 روز تمام میشود. آن شب اعلام کردیم که ما برای خروج از برجام چند هفته مهلت میدهیم.»
معاون اول دولت حسن روحانی میگوید ماجرای تعیین نرخ 4200 تومانی برای دلار که بعد از اعلام این نرخ از سوی او به «ارز جهانگیری» معروف شد، از «جفاهای تاریخی است که اگر دولت به آن ورود نمیکرد با جهش عجیبی مواجه میشد.» جملهای که آغازگر روایتی تازه و دستاول از وضعیت بازار ارز ایران در زمستان سال 96 است.
آمریکاییها در آستانه زمستان بدون گاز در اروپا با یک واسطه در گروه بحران حاضر به پیشکش کردن بازار انرژی به ایران شدند.
روحانی: یکی از وزرای دولت یازدهم پیش من آمد و گفت من آدم جنگ نیستم؛ اگر شما میخواهید بجنگید من نیستم و از دولت رفت
روحانی گفت: «قصد ما این بود که بنزین و گازوئیل را در بازار بفروشیم و برای دولت تامین مالی کنیم. اما بدون اینکه به مردم فشار مضائف وارد شود. یارانه 45 هزار تومانی پاسخگو نبود؛ بنابراین باید یارانه جدیدی تعریف میشد؛ بنابراین به 60 میلیون نفر یارانه سوخت دادیم. سه قوه در مورد اجرای این طرح توافق کردیم، ولی وقتی زمان اجرا رسید، در کاسه ما گذاشتند.»
جماران نوشت: کتاب «بدون دود و آتش و خون» که نوشته ی بهراد مهرجو و ولی خلیلی و «گزارشی تحقیقی درباره اثرات تحریمها بر اقتصاد ایران» است، روایتهای جدیدی را در گفت و گو با رئیس جمهور سابق و دولتمردانش منتشر کرده است.
عضو هیات رییسه کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: متاسفانه در متن موجود، راستیآزمایی رفع تحریمهای امریکا به خود امریکا سپرده شده است و در بند 18 ضمیمه سوم این پیشنویس توافق احتمالی تاکید شده است که امریکا برای راستیآزمایی رفع تحریم، صرفا یک بیانیه میدهد و همین امر راستیآزمایی تلقی خواهد شد.
حسن روحانی گفت: آقای حدادعادل آمد و به من گفت که کشور را کوپنی کنید. گفتم دولت این کار را تا روز آخر انجام نمیدهد. آنها این حرف را به رهبری هم زده بودند. به رهبری گفتم که نظرم این است که نباید کوپنی کنیم، ایشان هم تایید کردند و گفتند درست است.
حسن روحانی گفت: «وقتی امریکا از برجام بیرون رفت، تصمیم اولیه این بود که ماهم بلافاصله از برجام خارج شویم. همان روز جلسه اضطراری گذاشتیم. همانجا تصمیم شد که 15 روز دیگر از برجام خارج شویم. بعد فکر کردیم با یک چشم برهم زدن، 15 روز تمام میشود. آن شب اعلام کردیم که ما برای خروج از برجام چند هفته مهلت میدهیم.»