فعالیت 320 شرکت و واحد فناور در پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه امیرکبیر سید حسن قدسی پور، رئیس دانشگاه امیرکبیر در مراسم معارفه رئیس پارک علم وفناوری این دانشگاه گفت: جمهوری اسلامی ایران تقریبا از دهه 80 بر روی توسعه تبدیل ایده به محصول و ایجاد سازمانهایی که بتوانند در این زمینه فعال باشند، به صورت جدی وارد شد ضمن آنکه سرمایه گذاریهای جدی در این حوزه داشته است. وی افزود: در ابتدا تصور...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه امیرکبیر سید حسن قدسی پور، رئیس دانشگاه امیرکبیر در مراسم معارفه رئیس پارک علم وفناوری این دانشگاه گفت: جمهوری اسلامی ایران تقریبا از دهه 80 بر روی توسعه تبدیل ایده به محصول و ایجاد سازمانهایی که بتوانند در این زمینه فعال باشند، به صورت جدی وارد شد ضمن آنکه سرمایه گذاریهای جدی در این حوزه داشته است.
وی افزود: در ابتدا تصور بر این بود که اگر فردی اختراع داشت و موفق به فروش آن شده باشد، حمایتی برای حفظ و نگهداری این دستاوردها صورت نمیگرفت، ولی این رویکرد شکست خورد و بسیاری از کشورها به سمت ایجاد سازمانهایی برای حمایت از ایدهها و محصولات رفتند و ایران نیز یکی از کشورهای پیشرو در این حوزه است و پرونده خوبی در این حوزه دارد.
قدسی پور، ایجاد پارکهای علم و فناوری در اکثر دانشگاهها و استانهای کشور را از جمله موفقیت کشور در توسعه سازمانهای حمایتی در حوزه فناوری در کشور عنوان کرد و یادآور شد: در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال حاضر 320 شرکت و واحد فناور مشغول به فعالیت هستند ضمن آنکه صندوق پژوهش و فناوری این دانشگاه راه اندازی شده است.