فناوری نانو
فناوری نانو
تهران - ایرنا - یک شرکت استارتاپی موفق به تولید محصولی نوآورانه بر پایه فناوری نانو شد که قابلیت پوششدهی بر روی انواع منسوجات برای از بین بردن ویروسها، باکتریها و قارچها دارد.
در آخرین جلسه کمیته ملی استانداردهای فناوری نانو، استانداردی در زمینه اندازه گیری مقدار غلظتهای کربن سیاه و سیلیس در مقیاس نانوذره در هوای یک محیط تولیدی تصویب و آماده انتشار شد.
یکی از شرکت های استارت آپی منسوجاتی بر پایه فناوری نانو جهت از بین بردن انواع ویروسها، باکتریها و قارچها عرضه کرد.
تهران - ایرنا - رییس گروه ژئوماتیک ستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از آمادگی و حمایت این معاونت برای انجام طرح مطالعاتی و نیازسنجی در حوزه سیستم تعیین موقعیت ماهواره ای جهانی (GNSS) با هدف ساماندهی و شبکه سازی در کشور خبر داد.
طرح پژوهشی دکتر محمدجعفر کرمانی، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان طرح پیشنهادی منتخب ششمین فراخوان صندوق علمی راه ابریشم برگزیده شد.
از سوی ستاد نانو برنامه لایو در زمینه کاربردهای نانوحباب در کشت گلخانهای، صنایع شیلات و تصفیه پساب امشب چهارشنبه، 12 آبانماه برگزار میشود.
تهران - ایرنا - پژوهشگران دانشگاه صنعتی همدان با همکاری محققان پژوهشگاه رویان موفق به طراحی حسگرهای تشخیص ویروس کرونا با دقت و سرعت بالا شدند. دستاوردهای این پژوهش نشان میدهد این نانوحسگر قابلیت تشخیص تعداد 10 ویروس در هر آزمون را دارد.
استارتآپها و شرکتهای فناور بزرگ جهان در حوزه سیمان، فناوریهای زیادی از جمله فناوری نانو، پلیمر، پرینتر سهبعدی، بایو، مواد، کامپوزیت، الکتروشیمیایی، اینترنت اشیا و سلولهای خورشیدی را به این حوزه وارد کردهاند.
پژوهشگران نانولولههای بهدستآمده را به دستگاهی مجهز به فیبر نوری متصل کردند که تغییرات فلورسانس نانولولهها را در زمان واقعی در حین برهمکنش با نمونههای زیست سیال مشاهده میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ در روزهای شیوع کرونا شکلگیری هستههای فناور حوزه نانو در عرصههای پزشکی، حسگرها و ملزومات بهداشتی شتاب گرفت. مجموعههایی که روند توسعه فناوری در کشور را شیبی صعودی دادهاند. به تیمی شکل گرفته بر اساس تواناییهای بازاریابی، مالی، فنی و دانشی اعضا که برای ارائه راهحلها و خدمات منحصر به فرد برای مسایل...
تهران - ایرنا - یک شرکت فناور دارویی توانست داروی آهن خوراکی نانویی را برای سه گروه سنی مختلف به صورت قطره خوراکی برای کودکان کمتر از2 سال، به صورت شربت برای کودکان و نوجوانان و به صورت پودر برای بزرگسالان تولید و عرضه کند.
تهران - ایرنا - محققان موسسه فناوری ماساچوست آمریکا از حسگر نانولولهای برای شناسایی ویروس کووید19 در پنج دقیقه استفاده کردند و با این دستاورد، پلتفرم جدیدی برای تشخیص کرونا ارایه شد.
یکی از شرکتهای فناور تولید قطره آهن خوراکی را توسعه داده که به دلیل بهرهمندی از فناوری لیپوزوم، جذب و طعم بهتری نسبت به محصولات موجود در بازار دارد.
گروهی از پژوهشگران استرالیایی، فناوری جدیدی را برای تولید نسل بعدی شیشههای مورد استفاده در صفحه نمایش ارائه دادهاند که استحکام بالایی دارد.