فناوری نانو
فناوری نانو
تهران - ایرنا - یک شرکت ایرانی موفق به تولید نسل جدید نمایشگرهای OLED تک رنگ (سبز) بر پایه شیشه BK7 با پوشش نانومتری ITO مورداستفاده در مجموعه فاصلهیابهای لیزری شد.
در میان رقابت کشورها برای تولید واکسن به تازگی "فناوری نانو" هم به کمک این چالش آمده و دانشمندان توانستند با استفاده از نانو ذرات به تولید واکسن برسند! حالا هم خبر رسیده که مرحله آزمایش حیوانی این نانو واکسن موفقیتآمیز بوده است.
یکی از شرکتهای فناور موفق به تولید نسل جدید نمایشگرهای OLED تکرنگ با بهرهگیری از فناوری نانو شده است.
بیشترین سهم در پوششهای تزئینی مورد استفاده در کاشی و سرامیک، مربوط به پوششهای نانو است که در این راستا گروه تحقیقاتی یکی از شرکتهای تولید کننده کاشی با خرید دستگاه لایه نشانی داخلی موفق شد که روزانه هزار قطعه کاشی حاوی پوشش تزئینی نانو تولید و روانه بازار کند.
ایرنا به نقل از روابط عمومی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، نوشت: یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه کره جنوبی، روشی ارائه کردند که با استفاده از آن میتوان به سرعت و با دقت بالا سرطان ریه را حتی در مراحل اولیه آن با آزمایش خون بیمار تشخیص داد.
تهران - ایرنا - یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه کره جنوبی، روشی ارائه کردند که با استفاده از آن میتوان به سرعت و با دقت بالا سرطان ریه را حتی در مراحل اولیه آن با آزمایش خون بیمار تشخیص داد.
تهران - ایرنا - پژوهشگران دانشگاه تربیت مدرس با ارائه روشی ساده و ارزان برای ساخت یک ترکیب نانوساختار، گامی در راستای حذف آلایندهها در منابع آب و خاک برداشتند، آنها توانستند با تزریق نانوساختار تولید شده به محیط خاک، ضمن کاهش تحرک آلایندههای فلزی و انتشار آنها به محیط، امکان استفاده احتمالی از مکان آلوده را برای کاربریهای کشاورزی امکانپذیر کنند.
پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی با صدور اطلاعیه ای نسبت به توضیحات ستاد ویژه توسعه فناوری نانو درباره خبر ساخت دستگاه تشخیص کووید -19 واکنش نشان داد.
تهران - ایرنا - محلول شوینده غیرالکلی نانویی تولیدی یک شرکت دانش بنیان کارنامه موفقی در بخش شستشوی خودرو داشته و جایگزین مناسبی برای مواد خارجی در کارواشها محسوب میشود.
در راستای آمادگی برای دهمین مسابقه ملی نانو، سلسله وبینارهایی برای تشریح مقالات سایت آموزش فناورینانو برگزار میشود.
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو درباره خبر "ساخت دستگاه تشخیص کووید 19 در کسری از دقیقه" که روز گذشته از سوی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در اختیار رسانهها قرار داده شده بود، توضیحاتی را ارائه کرد؛ چرا که محققان طرح نمی خواستند تا زمان دریافت مجوزهای لازم از سوی وزارت بهداشت آن را رسانه ای کنند.