فناوری نانو
فناوری نانو
تهران - ایرنا - شرکتهای ایرانی فعال در بخش فناوری نانو در سال گذشته موفق به صادرات محصولات خود به ارزش 62 میلیون دلار به 48 کشور شدند که ترکیه و عراق مهمترین مقصد این محصولات ایران ساخت بودند.
آمارها حاکی از آن است که سود اقتصادی برآمده از تولیدات دانشبنیانها، نشانگر نقش مهم آنها در برونرفت از اقتصاد بیمار فعلی کشور است.
تهران - ایرنا - ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در گزارشی تاکید کرد: بازار جهانی نانومواد تا سال 2030 میلادی براساس پیشبینیها به 32.77 میلیارد دلار میرسد که رشد ترکیبی سالانه 14.9 درصد را در بازه زمانی 2022 تا 2030 تجربه میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، براساس پیشبینیهای انجام شده، بازار جهانی نانومواد تا سال 2030 به 32.77 میلیارد دلار میرسد که رشد ترکیبی سالانه 14.9 درصد را در بازه زمانی 2022 تا 2030 تجربه میکند. کاربردهای بالقوه نانومواد در زمینههای الکترونیک، زیست پزشکی، تحویل دارو و اپتیک خواهد بود. علاوه بر این، فناوری نانو در صنعت مراقبتهای بهداشتی در کاربردهای مختلف مانند ضدعفونی،...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت ایسکرا بیوتک (Eascra Biotech) به رهبری یوپنگ چن، به دنبال سنتز نوعی نانوذرات مصنوعی در فضا است تا اثر گرانش صفر روی این نانوساختارها که شبیه به DNA هستند، را بررسی کند. یک شرکت بیوتکنولوژی در بوستون در حال آماده شدن برای ارسال آزمایشگاه به فضا به امید بهبود درمان استئوآرتریت و سایر بیماریها است. ایسکرا بیوتک با همکاری دانشگاه کانکتیکات...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گزارش صنعتی با موضوع «کاربرد فناوری نانو در پروتزها و ایمپلنتهای ارتوپدی» منتشر شده است که در آن جزئیات مربوط کاربردها و تاثیرات فناوری پروتزها و ایمپلنتهای ارتوپدی در حوزه پزشکی درج شده است. نرخ استفاده از پروتزهای زانو و لگن در طی ده سال گذشته در بیشتر کشورهای جهان به علت بالا رفتن میانگین سنی جمعیت و همچنین افزایش اعتماد به روشهای...
ایسنا نوشت: مهلت ثبتنام دانشآموزان در المپیادهای علمی کشور که از 16 تا 25 آذر ماه تعیین شده بود، تا پایان روز دوشنبه، 28 آذرماه تمدید شد.
علاقهمندان داخل و خارج از کشور میتوانند در زمان مقرر با مراجعه به سامانه ثبتنام المپیادهای علمی به نشانیmy.medu.ir اقدام کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان موسسه فناوری فوتونیک لایبنیز (Leibniz IPHT) فیبر شیشهای جدیدی ساختند که میتواند رصد تعداد زیادی از نانوذرات منفرد و آزاد در حال حرکت را در یک مایع انجام دهد. این امر اجازه میدهد تا توزیع اندازه نانوذرات در یک نمونه با دقت بالا مشخص شود. چه در تجزیه و تحلیل محلول آبی، چه در تولید واکسن یا بررسی نمونههای زیستی، همیشه ترکیب ذرات در همه...
در یازدهمین دوره از مسابقات ملی فناوری نانو، دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف موفق به کسب 4 مدال طلا و 2 مدال نقره شدند.
در یازدهمین دوره از مسابقات ملی فناوری نانو، دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف موفق به کسب 4 مدال طلا و 2 مدال نقره شدند.
در یازدهمین دوره از مسابقات ملی فناوری نانو، دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف موفق به کسب 4 مدال طلا و 2 مدال نقره شدند.
تهران - ایرنا - دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در یازدهمین دوره از مسابقات ملی فناوری نانو موفق به کسب چهار مدال طلا و 2 مدال نقره شدند.