فیلترینگ
فیلترینگ
«نوعی انکار حقیقت از موضعی که نزد مردم به خالیبندی شناخته میشود. هنوز اظهارات فاجعهبار احمدینژاد در گوشیهای مردم پژواک دارد و آنها را فراموش نکردهاند که گفت مردم میگویند «تحریم نمنهدی» «تحریم چی هست اصلاً» یا آنجا که قطعنامههای شورای امنیت را کاغذپاره دانست و گفت آنقدر قطعنامه دهید که قطعنامهدانتان پاره شود.»
منظور غربگراها درباره این مسائل معلوم است. فیلترینگ باید برداشته شود تا راه برای گسترش فساد باز شود. حجاب خانمها ضروری نباشد. سیاست خارجی باید نوکری آمریکا باشد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صادق خانی علیاکبری در حاشیه بازدید از یکی از شرکتهای استارتآپی فعال در حوزه آموزش و کاربرد هوش مصنوعی، گفت: وقتی یک فناوری توانایی تأثیر بر سبک زندگی مردم و خلق دنیای جدیدی برای بشریت دارد، ما نیز باید با قدرت به استقبال آن برویم. آگاهی از نحوه خلق و استفاده از هوش مصنوعی به ما کمک میکند تا سبک زندگی خود را متناسب با این تحولات جدید تطبیق دهیم. وی...
یکی از مدعیان اصلاحات در روزنامه اعتماد مطلبی منتشر کرده که بر این باور است که برای دستیابی به وحدت و همبستگی در جامعه، باید مسائلی از قبیل فیلترینگ، حقوق زنان، روابط خارجی، فرایندهای انتخابی، رسانهها و... مورد بررسی و رفع مشکل قرار گیرند.
حل مسأله فیلترینگ وعده لایتغیر دولت است. این وظیفه را خود دولت برای خود تعیین کرده است. حالا که دولت پزشکیان تشکیل شده، رأی دهندگان انتظار دارند مسأله فیلترینگ حل شود. اما یک نکته ظریف وجود دارد. «تغییر» دکمه ندارد که با فشاردادن آن همه چیز کن فیکون شود.
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات، پس از سوءبرداشتهای صورت گرفته اخیر از صحبتهایش، پاسخی را در قالب یک توییت، در صفحهی اجتماعی خود به اشتراک گذاشت. ستار هاشمی، وزیر ارتباطات، پس از سوءبرداشتهای صورت گرفته اخیر از صحبتهایش، پاسخی را در قالب یک توییت، در صفحهی اجتماعی خود به اشتراک گذاشت. به گزارش عرشه آنلاین؛ ستار هاشمی نوشت: تصمیم بیبازگشت دولت چهاردهم رفع محدودیتها و ارتقای سرعت اینترنت...
پس از واکنشهای منفی گسترده به اظهارات محافظهکارانه وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر و طرح «مدیریت هوشمند» فضای مجازی، هاشمی در اظهارات اخیر خود تاکید کرده که رفع فیلتر اتفاق میافتد و محدودیتها کاهش مییابد.
حل مسأله فیلترینگ وعده لایتغیر دولت است. این وظیفه را خود دولت برای خود تعیین کرده است. حالا که دولت پزشکیان تشکیل شده، رأی دهندگان انتظار دارند مسأله فیلترینگ حل شود. اما یک نکته ظریف وجود دارد. «تغییر» دکمه ندارد که با فشاردادن آن همه چیز کن فیکون شود.
بخشی از صحبت وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ این روزها خیلی وایرال شده است و آنها که معتقد بودند با حضور پزشکیان هم گرهای باز نمیشود، با مانور دائمی روی این بخش از صحبت وزیر ادعا میکنند که پیشبینیشان محقق شد. اما به واقع چنین است؟
یکی از مشکلاتی که در دو دهه گذشته و بهطور مکرر در عرصه سیاست با آن مواجه بودهایم و زیانهای فراوانی به حس و اعتماد عمومی مردم به حکومت و دولتمردان زده است، بیان مواضع بیپایه از جانب آنان است.
ستار هاشمی در پاسخ به این پرسش خبرنگار که «آیا فیلترینگ برداشته خواهد شد یا خیر؟» گفت: «این سؤالی است که نمیشود به صورت بله یا خیر به آن پاسخ داد. طبیعی است که باید یک مدیریت قانونی و هوشمند در این فضا اتفاق بیفتد.»
یکی از مدعیان اصلاحات در روزنامه اعتماد نوشته است؛ برای این که وفاق در جامعه تحقق پیدا کند، باید مسئله فیلترینگ، زنان، روابط خارجی، گزینشها، صدا و سیما و... حل بشود!
رفع فیلترینگ خواستهای عمومی و ضروری است که جزء معدود شعارهای انتخاباتی مسعود پزشکیان در زمان انتخابات است و این روزها انتظار برای رفع فیلترینگ جای خود را به نقد عملکرد وزیر ارتباطات داده و بسیاری معتقدند وزیر جوان کابینه اهتمام لازم برای تحقق وعده رئیسجمهور را به کار نبسته است.
عکسی از تیتر یک معنادار سایت رئیس جمهوری، منتشر شد.
مطالبه رفع فیلترینگ و عملیاتی شدن FATF دو مطالبه است که زسانه ها آن را پیگیری می کنند.