پنج‌شنبه 9 مرداد 1404

قدردانی سرلشکر باقری از اقدام فراجا در دستگیری سارقان بانک ملی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
قدردانی سرلشکر باقری از اقدام فراجا در دستگیری سارقان بانک ملی

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پیامی از اقدام هوشمندانه فراجا در دستگیری سریع و قاطع سارقان صندوق امانات بانک ملی شعبه دانشگاه تهران قدردانی کرد.

سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پیامی خطاب به سردار سرتیپ پاسدار «حسین اشتری» فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، از اقدام مقتدرانه و هوشمندانه پلیس در دستگیری قاطعانه و سریع سارقان صندوق امانات بانک ملی شعبه دانشگاه تهران قدردانی کرد.

متن پیام به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

برادر ارجمند سردار سرتیپ پاسدار حسین اشتری

فرمانده محترم کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران

با سلام و تحیات

اقدام مقتدرانه و هوشمندانه پلیس در دستگیری سریع و به موقع سارقان صندوق امانات بانک ملی، بیانگر ظرفیت ها، قابلیت‌ها و توانایی‌های حرفه‌ای و عملیاتی حوزه اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی کشور در برخورد با ناهنجاری‌ها و تولید کنندگان مخاطره و نگرانی در عرصه زندگی مردم و امنیت و آرامش روحی و روانی جامعه اسلامی است.

بی تردید سرعت عمل فرماندهی انتظامی در شناسایی و دستگیری عناصر اصلی این سرقت، برای قانون شکنان و متجاوزین به حریم مردم حاوی پیام‌های جدی و معنادار بوده و آنان را از ارتکاب اعمال مجرمانه بیمناک می‌سازد.

بر خود وظیفه می‌دانم از این اقدام افتخار آمیز و اعتمادافزا که نماد پلیس توانا و با کفایت و مظهر اقتدار و صلابت حافظان نظم و امنیت جامعه در برخورد با مجرمین و تبهکاران به شمار می‌رود، قدردانی و تشکر نمایم.

دوام توفیق و سربلندی جنابعالی و آحاد نیرو‌های شجاع، دلاور و خدوم فراجا در انجام ماموریت‌های خطیر محوله، تحت عنایات حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و فرامین و منویات مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌کنم.

سرلشکر پاسدار محمد باقری

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح»

بیستم خرداد بود که پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کرد، سارقان صندوق های امانات بانک ملی دستگیر شدند.

این سرقت پنجشنبه شب و در ساعات بامدادی روز 13 خرداد از صندوق امانات بانک ملی شعبه دانشگاه رخ داد. اخبار اولیه حاکی از آن بود که سارقان با تخریب و ایجاد حفره وارد قسمت صندوق امانات شده‌اند.

در این سرقت محتویات 169 صندوق تخلیه شده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی