جمعه 13 شهریور 1405

قصد تل‌آویو برای الحاق مناطق اشغالی فلسطین به یک توافق آزاد تجاری

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
قصد تل‌آویو برای الحاق مناطق اشغالی فلسطین به یک توافق آزاد تجاری

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه صهیونیستی «یسرائیل هیوم» نزدیک به بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، روز جمعه گزارش کرد که رژیم صهیونیستی از بریتانیا درخواست کرده، کرانه باختری، قدس و جولان اشغالی را به توافق آزاد تجاری ضمیمه کند.

بلندی‌های جولان اشغالی، بخشی از استان «القنیطره» سوریه است. رژیم صهیونیستی در جنگ شش روزه سال 1967 این منطقه را اشغال و در سال 1982 آن را ضمیمه خود کرد؛ جامعه بین‌الملل هرگز این اقدام را به‌رسمیت نشناخته است.

به گزارش وبگاه خبری شبکه «عربی 21» به نقل از روزنامه اسرائیل هیوم، الی کوهن، وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی با کانر برینز همتای بریتانیایی خود تماس گرفته و از او خواسته توافق تجاری یادشده را بازنگری و تغییر دهد.

به نوشته روزنامه اسرائیل هیوم، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز این موضوع را با بوریس جانسون همتای بریتانیایی خود، مورد بررسی قرار داده است.

توافق تجاری یادشده مدت‌ها قبل از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا در ماه فوریه سال 2019 بسته شده است و قرار است سال 2021 اجرایی شود. این توافق از همان شروط توافق تجاری رژیم صهیونیستی با اتحادیه اروپا برخوردار است.

انتهای پیام / ص

توافق تجاری رژیم صهیونیستی سرزمین‌های اشغالی ضمیمه الحاق