چهارشنبه 24 بهمن 1403

قیمت خرید تضمینی گندم در روز‌های آتی اعلام می‌شود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
قیمت خرید تضمینی گندم در روز‌های آتی اعلام می‌شود

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی گفت: با گذشت بیش از 120 روز از آغاز سال زراعی و پیگیری‌های صورت گرفته احتمال می‌رود که قیمت خرید گندم در روز‌های آتی اعلام شود.

جلال محمودزاده گفت: علی رغم وعده‌های مکرر دولت مبنی بر امروز و فردا کردن اعلام نرخ خرید تضمینی گندم و تاخیر بیش از 120 روز در اجرای قانون انتظار می‌رود که نرخ خرید تضمینی گندم در روز‌های آتی توسط وزیر جهاد ابلاغ رسمی شود.

به گفته او، با توجه به آنکه کشاورزان در مرحله داشت به منظور تامین کود، سم و مبارزه با علف‌های هرز و سن غلات باید از نرخ اطلاع داشته باشند، از این رو ضروری است که در ابتدای هفته آینده نرخ اعلام شود. درغیر این صورت کشاورزان نمی‌توانند هزینه‌ای در این مرحله داشته باشند.

محمودزاده ادامه داد: استمرار تاخیر در اعلام قیمت خرید تضمینی گندم بر کاهش تولید و خودکفایی تاثیر بسزایی دارد چرا که کشاورزان از آینده اعلام نرخ بی اطلاع است.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی درباره اینکه آیا تغییر یا کاهش قیمت خرید تضمینی گندم صحت دارد، افزود: کاهش قیمت خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید فاجعه است و بعید به نظر می‌رسد که این امر اتفاق بیفتد چرا که قیمت خرید تضمینی هرکیلو گندم برای سال آینده در ابتدا توسط گروه کارشناسی 22 هزار و 500 تومان بود که دولت به دلیل کمبود منابع مالی این نرخ را نپذیرفت و در نهایت قیمت 19 هزار و 500 تومان مصوب شد.

او با بیان اینکه تغییر قیمت 19 هزار و 500 تومانی خرید تضمینی گندم مصداق بارز قانون شکنی است، گفت: براساس رای اکثریت شورا، نرخ خرید تضمینی گندم 19 هزار و 500 تومان مصوب شد، لذا در صورت کاهش قیمت، کمیسیون تخصصی مجلس از بعد نظارتی برخورد جدی خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی