قیمت یورو در صرافیهای بانکی کاهش و دلار افزایش یافت

تهران - ایرنا - نرخ هر دلار در صرافیهای بانکی امروز (چهارشنبه، دهم آذرماه) با 104 تومان افزایش نسبت به روز گذشته به 26 هزار و 617 تومان رسید.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، قیمت فروش یورو در ساعت 13 و 15 دقیقه در مقایسه با روز گذشته با 101 تومان کاهش، برابر با 30 هزار و 652 تومان بود.
امروز همچنین قیمت خرید هر دلار 26 هزار و 90 تومان و نرخ خرید هر یورو نیز 30 هزار و 45 تومان اعلام شد.
علاوه بر این، بهای خرید دلار در بازار متشکل ارزی 26 هزار و 54 تومان و نرخ فروش آن 26 هزار و 291 تومان بود.
این در حالی است که نرخ خرید یورو در این بازار 29 هزار و 410 تومان و نرخ فروش آن نیز 29 هزار و 677 تومان اعلام شد.
همچنین در سامانه نیما در معاملات روز چهارشنبه، حواله یورو به قیمت 26 هزار و 571 تومان فروخته و حواله دلار به بهای 23 هزار و 539 تومان معامله شد.
به گزارش ایرنا، قیمت دلار از خردادماه وارد کانال 26 هزار تومان شد و در این محدوده نوسان داشت و در مقطعی به سمت رقم 27 هزار تومان نیز حرکت کرد. در شهریورماه نرخ دلار نزولی یا ثابت بود، البته برای چند روزی نیز در محدوده قیمتی 28 هزار تومان معامله میشد اما این شرایط دوامی نداشت.
قیمت دلار در هفتههای گذشته در کانال 27 هزار تومان نوسان داشته است، اما از ابتدای هفته قیمتها سیر نزولی آرامی داشت به طوری که به کانال 26 هزار تومان عقبگرد داشت.
*س_برچسبها_س*