لزوم استفاده از فناوری های نو در صنعت بیمه
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، سید احسان خاندوزی در پیام ویدئویی خود به بیست و نهمین همایش ملی و دهمین همایش بینالمللی بیمه و توسعه که امروز در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد، بیان کرد: قرار بود به شکل حضوری در جمع بیمهگران حاضر شوم اما به خاطر تلاقی با نشست مشترک هیأت دولت و مجلس به مناسبت روز ملی مجلس ناچار در بهارستان حضور پیدا کردم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی به فناوریهای نو در صنعت بیمه اشاره کرد و گفت: با این فناوریها رقابتپذیری محصولات و خدمات در بیمه افزایش پیدا میکند.
خاندوزی اضافه کرد: باید بیمهگری هوشمند در کشور اجرا شود اما همچنان مسیرهای دانشبنیان در صنعت بیمه وجود دارد در حالی که سرعت آن کافی نیست و باید سرعت بهکارگیریهای فناوری نو و اقتصاد دانشبنیان در صنعت بیمه افزایش یابد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه باید به سمت مطلوب در صنعت بیمه حرکت کنیم، گفت: سیاستگذاران باید به جبران عقبافتادگی در صنعت بیمه بپردازند و صنعت بیمه پویا و دانشبنیان داشته باشیم و با هزینه کمتر کارآمدی بیشتر و خدمات گستردهتری به مردم ارائه کنیم
* شیوه جبران خسارت ناشی از بلایای طبیعی توسط شرکتهای بیمه از زبان دبیر سندیکای بیمهگران
در این همایش همچنین سیدمحمد کریمی، دبیر سندیکای بیمهگران گفت: حق بیمه توسط شورای عالی بیمه و نرخ دیه توسط قوه قضائیه تعیین میشود و شرکتهای بیمه در زمینه ورود و خروج به این صنعت دخالتی ندارند.
وی همچنین گفت: 10 درصد از حق بیمه شخص ثالث به وزارت بهداشت اختصاص مییابد در سال گذشته 500 میلیارد تومان برای ناجا، اورژانس، صدا و سیما و حتی پزشک قانونی پرداخت شد در حالی که هیچ توجیهی در این زمینه مشاهده نمیشود و خدمات اضافهای به مردم داده نمیشود.
دبیر سندیکای بیمهگران همچنین پیشنهاد کرد: اگر ماهی 100 تومان به قبض برق افراد اضافه شود میتوانیم خسارتهای ناشی از بلایای طبیعی را توسط شرکتهای بیمه جبران کنیم.