دوشنبه 23 تیر 1404

لشگری: مهرداد محمدی در لیست هاشمیان نیست / جذب 2 بازیکن خارجی نهایی شده است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
لشگری: مهرداد محمدی در لیست هاشمیان نیست / جذب 2 بازیکن خارجی نهایی شده است

سخنگوی باشگاه پرسپولیس درباره وضعیت نقل و انتقالاتی سرخپوشان توضیحاتی را بیان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - مصطفی لشگری سخنگوی باشگاه پرسپولیس درباره آخرین شرایط این باشگاه اظهار کرد: تیم در آرامش کامل در اردوی ترکیه تمرین می‌کند. هاشمیان درخواست اضافه‌تر شدن اردو را دارد و احتمالا بیشتر شود. 2 بازی تدارکاتی تیم در ترکیه برگزار می‌کند. هاشمیان 2،3 بازیکن معرفی کرده است و مذاکرات در حال انجام است. دورسون بیماری داشت، اما اکنون در اردوی ترکیه است.

او درباره دستیاران هاشمیان گفت: دستیاران ایرانی که مشخص شدند، اما یک دستیار خارجی هم اضافه می‌شود. فعلا اولویت روی جذب بازیکنان است و هاشمیان دستیار خارجی هم معرفی کند کارهایش انجام می‌شود.

سخنگوی پرسپولیس درباره خبر‌ها در خصوص جذب مهرداد محمدی گفت: فعلا تا این لحظه بازیکن داخلی در لیست هاشمیان نبوده است. به زودی جذب 2 بازیکن خارجی نهایی می‌شود.

لشگری درباره جذب علیجان اف ازبکستانی تصریح کرد: بهتر است اسم نبریم، اما مذاکرات با گزینه‌های مورد نظر هاشمیان در حال انجام است.

او درباره چگونگی اقاله شدن قراداد کارتال افزود: قرارداد با کارتال بدون تعهد مالی اقاله شد. گولسیانی هم در باشگاه حاضر شد تا قراردادش تسویه شود.

سخنگوی باشگاه پرسپولیس در مورد اینکه تکلیف گندوز چه می‌شود؟ گفت: گندوز یکی، 2 پیشنهاد دارد که در حال مذاکره با باشگاه هستند. او به خاطر قرارداد باید به اردو اضافه می‌شد. رفتن و ماندن او با نظر کادرفنی است، اما ماندن او یکی از سهمیه‌های ما را پر می‌کند.

لشگری درباره موضع باشگاه پرسپولیس در قبال پرونده بیرانوند اظهار کرد: جلسه هیئت مدیره امروز برگزار و تاکید شد که در زمینه این پرونده نهایت پیگیری شود. منتظریم تا فدراسیون رای را اعلام کند، اما تاکید هیئت مدیره و هواداران این است که از منافع پرسپولیس دفاع کنیم.

او درباره دلیل جدایی بادامکی از معاونت ورزشی پرسپولیس و استعفای استیلی گفت: بادامکی در این مدتی که بود خیلی پرتلاش و زحمتکش بود. او علاقه داشت که مربیگری کند و با پیشنهادی که داشت از پرسپولیس جدا شد. تشکیل کمیته فنی و حضور استیلی در این بحث موثر بود، اما دلخوری‌هایی از هجمه‌هایی که به وی می‌شد داشت و ناراحت شد. هجمه‌هایی که علیه او شد درست نبود. در زمینه بازیکن کمیته فنی مشورتی است و نظر اصلی با سرمربی است. آن زمان که کارتال بود همه بازیکنان زیر نظر او گرفته شد و اکنون هم با نظر هاشمیان.

سخنگوی پرسپولیس خاطرنشان کرد: سهیل صحرایی بازیکن پرسپولیس است و هیچ توافق نامه‌ای با آلومینیوم امضا نکردیم. اگر بازیکنی بخواهد جدا شود یا اضافه شود فقط با نظر هاشمیان است. وضعیت عمری هم پیگیری کردیم و تا چند روز دیگر خدمت سربازی او تمام می‌شود. به ما گفتند اوایل مرداد خدمت او تمام می‌شود.

لشگری درباره پول رضایتنامه بیفوما بیان کرد: تا الان باشگاه پرسپولیس پولی بابت رضایتنامه به استقلال خوزستان نداده است. از سازمان لیگ استعلام کردیم. اگر قرارداد این بازیکن با استقلال خوزستان قانونی باشد باید به این باشگاه پول رضایتنامه بدهیم، اما تا الان پولی ندادیم. پول رضایتنامه‌اش کمتر از بند فسخی است که در قراردادش آمده است.