یک‌شنبه 8 تیر 1404

لوئیس سوارز

لوئیس سوارز

خبرگزاری خبرنگاران جوان

علیرغم تصمیمات شجاعانه و درست، ممکن است دیگر در جام جهانی قضاوتی به دنیل سیبرت سپرده نشود.

وب‌گاه ورزش سه

در اروگوئه از این بیم دارند که فیفا مجازاتی بسیار سنگین و مشابه لوئیس سوارز را برای ادینسون کاوانی و نیز خوزه خیمنز در نظر بگیرد.

وب‌گاه ورزش سه

علیرغم تصمیمات شجاعانه و درست، ممکن است دیگر در جام جهانی قضاوتی به دنیل سیبرت سپرده نشود.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

اشتباه فغانی در اعلام پنالتی برای پرتغال او را در آستانه حذف از جام جهانی 2022 قرار داد.

وب‌گاه فرارو

با توجه به اهمیتی که فغانی برای فیفا دارد، به نظر می‌رسد کمیته برگزاری مسابقات قصد داشته این اشتباه داوری را برجسته نکند و مسئولیت آن را به گردن VAR بیندازد. با این حال صحبت‌های شب گذشته آلونسو فضا را علیه این داور ایرانی خراب کرده است؛ داوری که از شانس‌های بزرگ قضاوت در فینال این رقابت‌ها بود.

وب‌گاه ورزش سه

شایعات غیررسمی حکایت از این دارد که علیرضا فغانی در پی دومین قضاوت خود در جام جهانی، در فهرست داورانی قرار گرفته که این رقابت‌ها را ترک می‌کنند.

وب‌گاه ورزش سه

گودین، سوارز، کاوانی، کاسرس چهارمین و آخرین دوره حضورشان در جام جهانی را با طعم تلخ حذفی دردناک به پایان رساندند.

وب‌گاه فرارو

پاتریس اورا از گریه‌های لوئیس سوارس بعد از حذف زودهنگام در مرحله گروهی، خوشحال شد و عکس اشک ریختن مهاجم اروگوئه‌ای را در اینستاگرام لایک کرد.

وب‌گاه ورزش سه

خوزه ماریا خیمنز، ستاره تیم ملی اروگوئه در پایان دیدار برابر غنا بسیار عصبانی بوده است.

وب‌گاه ورزش سه

روزنامه تایمز در صفحات ورزشی امروز خود، جلد جالبی را روی دکه‌ها فرستاده است.

وب‌گاه مشرق نیوز

مرحله گروهی جام جهانی 2022 قطر در حالی شب گذشته به پایان رسید که چند رکورد و آمار تاریخی در این مرحله ثبت شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

لوئیس سوارز پس از حذف اروگوئه از جام جهانی سکوت خود را شکست و گفت که فیفا به او اجازه نداد تا پس از بازی همسر و فرزندش را ملاقات کند.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - «لوئیس سوارز» پس از حذف اروگوئه از جام جهانی سکوت خود را شکست و گفت که فیفا به او اجازه نداد تا پس از بازی همسر و فرزندش را ملاقات کند.

وب‌گاه ورزش سه

سون هیونگ مین، ستاره کره جنوبی، در هر دیدارش در قطر با چهره‌های آشنایی روبرو شده و حالا نوبت ستاره برزیل است.

وب‌گاه ورزش سه

لوئیس سوارز، ستاره تیم ملی اروگوئه، از حذف این تیم از جام جهانی 2022 قطر ابراز ناراحتی کرد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو. عقربه‌های ساعت در استادیوم لوسیل، از عدد 90 عبور کرده بود و 88 هزار و 668 تماشاگری که در ورزشگاه حضور داشتند، با حساسیت فوق العاده ای، 9 دقیقه زمان تلف شده را دنبال می‌کردند. پرتغال در اندیشه حفظ برتری یک بر صفر خود بود. برونو فرناندز پشت محوطه جریمه صاحب توپ بود و قصد داشت مدافع اروگوئه را از پیش روی بردارد و تیر خلاص را بر پیکر سلسته وارد کند. ستاره...