لیبرالیسم
لیبرالیسم
ظهور تاچریسم معلول چپگرایی بود که با فروپاشی رژیمهای کمونیستی و نیز پایان دوران جنگ سرد، فلسفه وجودی خود را تا حد زیادی از دست داد و راه را برای پیروزی پیروزی تونی بلر (رهبر حزب کارگر) فراهم ساخت.
محسن سلگی در یادداشتی نوشت: قویترین خوانش از اجتماعی بودن انسان توسط اسلام و بهویژه اسلام مردمی و اجتماعی - سیاسیِ حضرت امام خمینی (ره) و سایر رهبران نظری انقلاب اسلامی مطرح شده است.
اگر این همه دستگاههای عریض و طویل تبلیغاتی، با بودجههای چشمگیرشان، نتوانستهاند وضع حجاب را در این جامعه چنان سازند که باید، قطعا از تولستوی و ویکتور هوگو نیز کاری ساخته نیست.
گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو_ پس از جنگ جهانی دوم و به طور خاص پس از جنگ سرد، دولت آمریکا تلاشهای فراوانی را انجام داد تا بنیانهای یک نظام بین الملل آمریکایی مبتنی بر قدرت هژمونیک خود را در جهان برقرار سازد. در این راستا، آمریکا جدای از تعریف اصول هنجاری و ارزشیِ خاص خود در قالب ایدئولوژی لیبرالیسم و سپس نولیبرالیسم، به دنبال تزریق این اصول فکری به نهادها و سازمانهای بین المللی...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار غلامرضا سلیمانی عصر یکشنبه در همایش «طلایهداران نور دانشجویی» در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: به دنبال رنسانس در غرب مکاتب مختلف قدرت در دنیا شکل گرفت که با عناوین مختلف سعی کردند بشریت را بدون الهام از آموزههای دینی و ارزشی به سمت سعادت به پیش بروند. وی از دوران رنسانس به عنوان دوره تجدید حیات علم و اعتلای مسیر فرهنگ، هنر و تحولات جوامع...
مهدی جمشیدی در پاسخ به ادعای اخیر مهدی نصیری درباره حمایتهای رهبر انقلاب از وی در روزنامه کیهان و متهم کردن ایشان به افراطگرایی، نوشت: "بهترین دوره فعالیت نصیری، همین دوره کیهان بود و پس از آن بهتدریج، او رو به دگردیسی و افول نهاد."
در دومین روز از نمایشگاه کتاب تهران همچون گذشته نشستهای تخصصی متفاوتی برگزار شد و برخی از مسئولان، مدعوین و دستاندکاران این نمایشگاه مواردی را برای بهبود اوضاع نشر و کتاب و کتابخوانی مطرح کردند.
کارشناس تاریخ معاصر گفت: نیروهای اپوزیسیون به شعارهای خود در مورد دموکراسی و لیبرالیسم بیاعتقاد است و در عین حالی که به اصل مبارزه هم ایمانی ندارد، از آمریکا تکدیگری سیاسی میکند.
محبوبیت جرج واشنگتن به قدری زیاد بود که جنبشی در آمریکا راه افتاده بود برای اینکه او پادشاه آمریکا شود. طرفداران تندروی او میگفتند انگلیسیها شاه دارند، چرا ما شاه نداشته باشیم؟ اما جرج واشنگتن جنبش پادشاهیخواهی را سرکوب کرد و اجازه نداد نهاد غیردموکراتیک پادشاهی به ساختار سیاسی آمریکا راه یابد.
پس از اسماعیلیون، این بار نوبت به «نازنین بنیادی» رسیده است تا با کنارهگیری خود از این دورهمی، تو خالی بودن طبل اپوزیسیون را نمایانتر کند.
جلوه نرم خالص سازی - که بسامدی پرتکرار در تاریخ دارد - عبارت مشهور «اگه ناراحتی، پاسپورت بگیر و برو» و جلوه زمخت آن «بگیر و ببند» است. ناخالص ها در فقره اخیر با سه گزینه روبرویند: یا پیام را بگیرند و انزوا پیشه کنند؛ یا اگر سرشان بوی قورمه سبزی می دهد تبعاتش را بپذیرند و یا به امر توصیه نمای اول، مراجعه و وطن را رها کنند. واکنش اخیر البته از همه بدتر است زیرا جمعیت را از نیروی کیفی،...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، روحالله رشیدی در سخن آغازین مدیر مسئول، نامه جمهور را «تلاش و تقلا برای فهم و سپس در عاملیت در حل مسائل» و «جلوهای از کوششها و پویشهای معطوف به اندیشه تغییر» معرفی کرده است. سرمقاله این شماره به قلم سردبیر مجله مجتبی نامخواه، متنی تفصیلی است که میکوشد زمینهها و ضرورتهای بازسازی عدالتخواهی را تحلیل کند. پرسش آغازین این متن پیرامون فلسفه...
با آغاز جنگ مستقیم روسیه علیه اوکراین، مدودف با پخش مطالب جنجالی در کانال خود در تلگرام، به خط مقدم صحنه سیاسی روسیه بازگشت؛ اما از دروازهای متفاوت.
اقتصادنیوز: علی مطهری استاد دانشگاه و فرزند استاد مرتضی مطهری از سیاستهای نظام در مواجهه با مخالفان انتقاد کرد.