یک‌شنبه 30 دی 1403

لیبرالیسم

لیبرالیسم

وب‌گاه خبر آنلاین

هم میهن نوشت: نظریات درخشان درباره اقتصاد اسلامی که در دانشگاه امام صادق مطرح و نهادینه شده است، این روزها بیش از هر زمان دیگری در مدیریت کشور دیده می‌شود، زیرا عمده مدیران کنونی دولت در این دانشکده درس خوانده‌اند. سیداحسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، حجت‌الله عبدالملکی وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیر شورای عالی مناطق آزاد، علی‌اکبر صالح‌آبادی، رئیس سابق بانک‌مرکزی، مجید عشقی،...

وب‌گاه خبر آنلاین

فرهیختگان نوشت: شب دوشنبه موسی غنی‌نژاد عضو هیات‌علمی دانشگاه صنعت نفت و استاد مدعو در دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف با مسعود درخشان عضو هیات‌علمی دانشکده اقتصاد علامه طباطبایی در برنامه جهان‌آرا روبه‌روی هم قرار گرفتند.

وب‌گاه مشرق نیوز

کسانی که بعد از این دیدار، یک کلیدواژه «رفراندوم» را در رسانه‌های زنجیره‌ای‌شان برجسته کردند، درخشش مردم‌سالاری حقیقی را در همین دوساعت و نیم ندیدند؟

وب‌گاه عرشه آنلاین

موسی غنی‌نژاد معتقد است اصول اقتصادی جمهوری اسلامی راه رشد بدون سرمایه داری بود که ذیل کمونیسم قرار دارد. این تفکر یعنی کل اقتصاد را به دست دولت بسپارید در اصل 44 نیز کاملا همه صنایع دست دولت است. این در حالیست که مالکیت خصوصی در فقه کاملا مهم و محترم است. در مقایل، مسعود درخشان می گوید در این ساختار‌ها دگرگونی به وجود نمی‌آید. چون تفکر انقلابی میان مسئولان وجود ندارد. راه حل من بازیابی...

وب‌گاه عصر ایران

غنی نژاد: نویسندگان قانون اساسی تحت تاثیر چپ ها بودند. حضرت امام مملکت را از دست چپی ها نجات داد. اگر امام نبود کشور ما به کامبوج دوم تبدیل می شد. چون فقیه بودند و می دانستند اسلام نمی تواند با مالکیت خصوصی مخالف باشد. بخش اقتصادی قانون اساسی الهام گرفته از اندیشه های چپ است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

موسی غنی‌نژاد در مناظره با مسعود درخشان گفت: نظام اقتصادی ایران حاکم بر ایران دارای مشکل جدی است. نظام فعلی در فردای انقلاب اسلامی شکل گرفت.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

غنی نژاد در برنامه جهان آرا به درخشان گفت: شکال شما این است که نمی دانید حکومت قانون یعنی چه. در جمهوری اسلامی حکومت قانون حاکم نیست.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

وب‌گاه خبر آنلاین

اقتصادنیوز نوشت: موسی غنی‌نژاد و مسعود درخشان در برنامه «جهان آرا» ی شبکه افق به مناظره پرداختند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

دکتر غنی‌نژاد در مناظره با مسعود درخشان موضوعات قابل توجهی را مطرح کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

مناظره دکتر موسی غنی‌نژاد و دکتر مسعود درخشان با موضوع تأملی در باب نظام اقتصادی ایران از ساعت 10 شب در شبکه افق آغاز شده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

شاید تا پیش از دهه 90 مهم‌ترین مشکلات اقتصاد ایران به آن حد نرسیده بودند که اقتصاددانان از آنها به عنوان بحران یاد کنند. ادبیات ابرچالش‌ها برای این به وجود آمد که به سیاستگذار بگویند اگر فکری نشود، همین مشکلات کوچک اقتصادی رفته‌رفته بزرگ می‌شوند و حل‌وفصل آنها از چارچوب راه‌حل اقتصادی خارج می‌شود.

وب‌گاه عصر ایران

پس از کودتای افسران آزاد، ملک فاروق برای همیشه مصر را ترک کرد و کمیته اجرایی سازمان افسران آزاد به عنوان "شورای انقلاب رهبری" زمام امور را به دست گرفت. رهبری این شورا با جمال عبدالناصر بود که بعدا از 1956 تا 1970 رئیس جمهوری مصر بود.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

نمایندگان تشکل های دانشجویی در دیدار با رهبر انقلاب نکاتی را مطرح کردند.