لیست شورای ائتلاف در پشت درهای بسته نهایی شد / برخی اعتراض کردند، سهمشان زیاد شد
فعال اصولگرا گفت: نقد بر ترکیب لیست شورای ائتلاف این است که افراد ناشناخته در آن زیاد است.
سید محمد حسینی دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به ارائه لیست انتخاباتی شورای ائتلاف گفت: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب براساس توافقات اولیه قرار بود که در هر شهرستان یک مجمع عمومی را تشکیل دهد که متشکل از نیروهای متدین و انقلابی باشد و از آنها رای گیری شود تا ببینند کدامیک از کاندیداها می توانند گزینه یا گزینه های شورای ائتلاف باشند و بعد هم یک نظرسنجی از عموم مردم انجام شود تا معلوم گردد کدام گزینه ها مقبولیت مردمی بیشتری دارند.
دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی ادامه داد: به هر حال در تهران فقط رای گیری از مجمع انجام شد و به آن رای توجهی نشد، برای مثال بنده در نظر سنجی ها نفر دوم و یا حداکثر سوم بودم، اما بنده را حذف کردند و فردی که رتبه نوزدهم داشت را به جای من گذاشتند اقدامی که به هیچ وجه قابل قبول نیست.
حسینی افزود: اشکال اساسی این نوع تصمیم گیری بی اعتنایی به توافقات اولیه است؛ بنابراین افرادی که با حسن نیت با شورا همراهی کردند دیگر تعهدی ندارند و می توانند فعالیت انتخاباتی خود را ادامه دهند.
وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: نقد دیگر بر ترکیب لیست بوده که افراد ناشناخته در آن زیاد است و همین مسئله اقبال مردم را به آن کم می کند، چون پیشینه قابل ملاحظه ای ندارند و البته تعدادی از افراد باتجربه، شناخته شده و متخصص کنار رفتند و افرادی جایگزین شدند که از کارآمدی لازم برخوردار نیستند، در حالی که لازمه تشکیل یک مجلس قوی، افراد توانمند و با تجربه است.
این فعال سیاسی و فرهنگی گفت: در ابتدا این ادعا را داشتند که این ترکیب را بر اساس نظرات مردم بدست آورده ایم، اما معلوم نیست براساس چه جامعه آماری این نتیجه بدست آمده، البته زحمت کشیدند و تلاش کردند، اما در نهایت همان روال گذشته اجرا شد مبنی بر اینکه عده ای در اتاق های در بسته نشستند و تصمیم گرفتند و این تصمیمات هم براساس سهم افراد با نفوذ در این شورا است، دیدیم که ابتدا آقای قالیباف اعتراض کرد و بعد سهم افراد ایشان را اضافه کردند.
حسینی افزود: آنها با جبهه پایداری هم نتوانستند به توافق برسند، لذا ما با لیست های متعددی مواجه هستیم که البته جای تاسف دارد و چون وفاق ایجاد نشد به طور طبیعی افراد در لیست های مختلف قرار دارند.
فعال اصولگرا تاکید کرد: یکی از اشکالات هم این بود که از ابتدا اصرار داشتند افراد زیادی را تشویق کنند به اینکه کاندیدا شوند و فراخوان دادند تا جوانان و بانوان حتما ثبت نام کنند و به طور طبیعی وقتی از افرادی درخواست می کنند که کاندیدا شوند این توقع در آنها ایجاد می شود که در لیست قرار بگیرند و این هم اشتباهی بود که انجام شد، لذا این شورا توفیق چندانی نداشت و لیستی هم که ارائه شد با نقدهای جدی مواجه شده، زیرا غالبا افراد ناشناس هستند و افراد متدین حاضر نیستند به کسانی رای دهند که نسبت به آنها شناخت کافی ندارند.
کاندیدای حوزه تهران بیان کرد: تجربه ای در تهران وجود داشت مبنی بر رای به لیست امید که آنها هم افراد کم تر شناخته شده بودند و بعد دیدند که عموم آنها ضعیف هستند، لذا دیگر به نطر نمی رسد که مردم صرفا به یک لیست رای دهند، بلکه از بین فهرست های گوناگون بهترین ها را انتخاب خواهند کرد.
انتهای پیام /