یک‌شنبه 26 مرداد 1404

لیگ قهرمانان اروپا

لیگ قهرمانان اروپا

وب‌گاه ورزش سه

ادن هازارد نمی‌داند از بین تیم‌های سابقش در بازی فردا یعنی لیل و رئال که به مصاف هم خواهند رفت، کدام گزینه را انتخاب کند.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هافبک 40 ساله باشگاه الامارات پس از جدایی از آبی - اناری‌ها راهی لیگ ژاپن شد و روز‌های خوبی را با تیم ویسل‌کوبه پشت سر گذاشت. این بازیکن اسپانیایی از سال 2018 تا 2023 در تیم ژاپنی بازی کرد. پیش‌بینی می‌شد او در 39سالگی از دنیای فوتبال خداحافظی کند ولی تصمیم به حضور در تیم الامارات گرفت. به گزارش رلوو، اینیستا از فوتبال خداحافظی کرده است و قصد دارد...

خبرگزاری مهر

ستاره سابق تیم فوتبال بارسلونا در سن 40 سالگی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

وب‌گاه ورزش سه

لوئیس انریکه می‌گوید همه اعضای پاری سن ژرمن در ماجرای خط زدن عثمان دمبله حامی او هستند.

وب‌گاه ورزش سه

ایوان راکیتیچ معتقد است لوکا مودریچ بازیکنی درجه یک است و مانند او در فوتبال کرواسی نبوده است.

وب‌گاه ورزش سه

پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی می‌گوید اگر همین حالا از فوتبال بازنشسته شود هم چیزی را از دست نداده و از عملکرد خود راضی است.

وب‌گاه ورزش سه

اندرو رابرتسون، مدافع لیورپول هم به جمع معترضان بلند بالای تقویم شلوغ این فصل مسابقات فوتبال در اروپا اضافه شد.

وب‌گاه ورزش سه

ژابی آلونسو علاقه زیادی به کریستین پولیشیچ دارد و معتقد است که تیمش باید مراقب حرکات سریع او بین خطوط باشد.

وب‌گاه خبر آنلاین

جود بلینگام کانال یوتیوب خود را با ویدیوی جدید به روز کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

منچسترسیتی در صورت شکست نخوردن در دیدار با نماینده اسلواکی، به رکورد شکست ناپذیری همشهری‌اش در لیگ قهرمانان خواهد رسید.

وب‌گاه ورزش سه

ویرژیل فن دایک، کاپیتان لیورپول، معتقد است زمان زیادی تا پایان رقابت‌های لیگ برتر باقی مانده و نباید از حالا بابت صدرنشینی خوشحال باشند.

وب‌گاه ورزش سه

استفان دی فرای، مدافع اینتر، می‌گوید برای تکرار آمار دفاعی فصل گذشته نباید از مدافعان این تیم انتظار داشت و تمام بازیکنان باید کمک کنند.

وب‌گاه ورزش سه

ادن هازارد، وینگر سابق چلسی، اعتراف کرد که محمد صلاح نسبت به او بازیکن خیلی بهتری است.

وب‌گاه ورزش سه

حضور هری کین برای بازی مقابل استون ویلا همچنان نامشخص است.

وب‌گاه ورزش سه

فابیو مارسکا، داور چهارمی که برای بازی پی‌اس‌وی آیندهوون و اسپورتینگ لیسبون در هفته دوم لیگ قهرمانان اروپا انتخاب شده بود، به دلیل تهدید یک بازیکن به قتل، از این بازی کنار گذاشته شد.

وب‌گاه ورزش سه

ولادیمیر وایس، کاپیتان اسلوان براتیسلاو، حریف منچسترسیتی در دیدار هفته دوم لیگ قهرمانان اروپا، از عشق و علاقه‌اش به این باشگاه انگلیسی صحبت کرد.