یک‌شنبه 4 آذر 1403

ماجرای 1.5 درصدی که از جیب مردم هزینه می‌شود / تشریح یک ادعا در مورد پیشنهاد عجیب شهرداری

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
ماجرای 1.5 درصدی که از جیب مردم هزینه می‌شود / تشریح یک ادعا در مورد پیشنهاد عجیب شهرداری

«پرداخت عوارض به شهرداری توسط تاکسی‌های آنلاین» موردی که زمانی توسط مدیر ارشد یک تاکسی اینترنتی بدون مبنای قانونی عنوان شده و تاکید کرده بود «شرکت او چنین قراردادی را امضا نمی‌کند» و مدیر دیگر شرکت تاکسی اینترنتی آن را، حاصل یک مذاکره «برد برد» عنوان کرده بود.

گروه جامعه خبرگزاری میزان - احسان گل محمدی: «پرداخت عوارض به شهرداری توسط تاکسی‌های آنلاین» موردی که زمانی توسط مدیر ارشد یک تاکسی اینترنتی بدون مبنای قانونی عنوان شده و تاکید کرده بود «شرکت او چنین قراردادی را امضا نمی‌کند» و مدیر دیگر شرکت تاکسی اینترنتی آن را، حاصل یک مذاکره «برد برد» عنوان کرده بود؛ هرچه، به هر دلیل و با هر فرآیندی بود این موضوع از اواسط دی ماه اجرایی شد و برای هر سفر انجام شده در بستر تاکسی‌های اینترنتی، 1.5 درصد به عنوان «عوارض شهرداری» بر هزینه سفر‌ها افزوده شد.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌: تاکسی های اینترنتی می‌توانستند عوارض شهرداری را از مردم نگیرند

مرتضی ضامنی مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور پیش‌تر به میزان گفته بود «اختیار اینکه نحوه پرداخت این 1.5 درصد مصوب چگونه باشد در اختیار شرکت‌ها قرار داده شده است و اگر شرکت‌های تاکسی‌های اینترنتی بخواهند از محل شارژی که دریافت می‌کنند پرداخت صورت می‌گیرد و اگر صلاح بر افزایش کرایه باشد نیز باز در اختیار آن‌ها است.»

دبیرکارگروه تاکسی‌های آنلاین: از اول هم قرار بر این بود که مردم عوارض را پرداخت کنند

اختیاری که ژوبین علاقبند دبیرکارگروه تاکسی‌های آنلاین آن را تکذیب می‌کند؛ علاقبند به خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان می‌گوید: هیچ وقت چنین انتخابی نداشتیم، از ابتدا هم که شهرداری در پی ملزم کردن تاکسی‌های اینترنتی برای پرداخت عوارض بود قرار بر این بود که با توجه به اینکه تاکسی‌های اینترنتی توان پرداخت این عوارض را ندارند این مبلغ از مردم دریافت شود.

شهرداری: مردم عوارض تاکسی آنلاین را بدهند! 

دبیرکارگروه تاکسی‌های آنلاین در ادامه مجددا تاکید می‌کند که به خاطر زیان ده بودن شرکت‌های تاکسی‌های اینترنتی قضیه از همان ابتدا اینگونه بود که مردم عوارض را پرداخت کنند و حق انتخابی مطرح نبوده و شهرداری و وزارت کشور معتقد بودند که باید مبلغ عوارض باید به قیمت‌ها افزوده و به شهرداری پرداخت شود.

مخالفانی که موافق شدند! چرخش عقیده‌ای تاکسی‌های اینترنتی در مورد عوارض شهرداری مورد دیگری بود که تامل برانگیز بود؛ چگونه شد که تاکسی‌های اینترنتی که مخالف این قضایا بودند قانع شدند؛ علاقبند می‌گوید که تاکسی‌های اینترنتی قانع نشدند و همچنان در حال مذاکره هستند و در این خصوص با معاون حقوقی رئیس جمهور هم رایزنی‌هایی انجام شده است؛ چرا که با بالا رفتن قیمت‌ها تقاضا کاهش می‌یابد.

مردم منتظر حذف عوارض شهرداری نباشند!

علاقبند البته تاکید می‌کند که عوارض شهرداری خواهند ماند تاکسی‌های اینترنتی به دنبال معافیت از ارزش افزوده هستند.

دبیرکارگروه تاکسی‌های آنلاین می‌گوید به عنوان شرکت طرف قرارداد با شهرداری باید از مزایای شرکت‌های حمل و نقل استفاده کنیم که یکی از این مزیت ها، معافیت از پرداخت ارزش افزوده است و این نکته را به مسئولان ذیربط نیز اعلام کردیم.

علاقبند در پاسخ به سوالی که آیا امکان لغو قرارداد مابین شهرداری و تاکسی‌های اینترنتی وجود دارد یا خیر؛ نیز می‌گوید با توجه به اینکه این قرارداد دو ساله است، اگر مشکل قانونی به وجود نیاید تا سال 1401 ادامه خواهد داشت.

ارزش افزوده را هم شرکت‌ها پرداخت نمی‌کند!

اگر ارزش افزوده حذف شود آیا تاکسی‌های اینترنتی عوارض شهرداری را از درآمد خود پرداخت خواهند کرد؟ علاقبند در پاسخ به این سوال در ابتدا می‌گوید «باید حذف شود تا بررسی کنیم.» و بعد اضافه می‌کند: «ارزش افزوده را نیز ظاهرا شرکت‌ها پرداخت می‌کند، اما در نهایت به قیمت خدمات افزوده می‌شود.»

ماجرای 1.5 درصدی که از جیب مردم هزینه می‌شود / تشریح یک ادعا در مورد پیشنهاد عجیب شهرداری 2
ماجرای 1.5 درصدی که از جیب مردم هزینه می‌شود / تشریح یک ادعا در مورد پیشنهاد عجیب شهرداری 3