مبلغ پرداختی خانوادهها در مدارس هیئت امنایی برای کلاسهای فوق برنامه است / فرقی میان معلمان مدارس غیر دولتی و دولتی نیست + فیلم
ضرغام پرنیان، مشاور وزیر آموزش و پرورش در حاشیه بیشت و چهارمین نمایشگاه رسانههای ایران در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با سوال خبرنگار مبنی بر اینکه آیا مدارس غیردولتی با دریافت پول موجب ضعیف شدن مدارس دولتی شدند اظهار کرد: بنده معتقد ضعیف شدن مدارس دولتی نیستم. در این 45 سال پیروزی انقلاب اسلامی خدمات بزرگی در حوزه آموزش ارائه شده است. بله در ساختار فیزکی...
ضرغام پرنیان، مشاور وزیر آموزش و پرورش در حاشیه بیشت و چهارمین نمایشگاه رسانههای ایران در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با سوال خبرنگار مبنی بر اینکه آیا مدارس غیردولتی با دریافت پول موجب ضعیف شدن مدارس دولتی شدند اظهار کرد: بنده معتقد ضعیف شدن مدارس دولتی نیستم. در این 45 سال پیروزی انقلاب اسلامی خدمات بزرگی در حوزه آموزش ارائه شده است. بله در ساختار فیزکی ممکن است کمبودهایی وجود داشته باشد، اما مدارس دولتی ما ضعیف نیستند و این تفسیر اصلا منصفانه نیست.
وی ادامه داد: طبیعی است که برخی خانوادهها با توجه به میزان نقدینگی لازم، علاقهمند هستند فرزندانشان را در مدارس غیردولتی ثبتنام کنند. اما هیچ فرقی میان معلمان مدارس غیر دولتی و دولتی وجود ندارد و در بسیاری از مدارس دولتی نیزمعلمان تراز اول کشور تدریس میکنند.
دبیر قرارگاه عدالت تربیتی به رویکرد دولت در حوزه آموزش اشاره کرد و گفت: رویکرد دولت سیزدهم بحث عدالت است و با این نگاه قرارگار عدالت آموزشی را در حوزه آموزش و پرورش تشکیل داده تا فاصلهها را کم کنیم؛ بنابراین بخش نامهای تنظیم و ارسال شد مبنی براینکه معلمهایی که در سمپاد و تیزهوشان و... هستند بیشتر از 12 ساعت در هفته نمیتوانند تدریس کنند. این قانون موجب میشود معلمان دوازده ساعت دیگر را در مدارس دیگر حضور داشته باشند.
وی تصریح کرد: مردم فکر نکنند در مدارس دولتی یک نگاه خاص به آموزش وجود دارد و در مدارس غیر دولتی یک نگاه دیگر. با مراجعه به آمار قبولیها میتوان این حرف را اثبات کرد.
پرنیان در پاسخ به این سوال که آیا مدارس هیئت امنایی هم جز مدارس دولتی حساب میشوند یا خیر گفت: مدارس هیئت امنایی هم جز مدارس دولتی هستند و مبلغی که از خانوادهها در این مدارس دریافت میشود برای کلاسهای فوق برنامه و تقویت دانش آموزان است.
دبیر قرارگاه عدالت تربیتی خاطرنشان کرد: در حوزه برنامههای قرارگاه 9 کارگروه داریم که تمام اینها نظام مسائل آموزش و پرورش را اصلاح میکنند و ما به سمت برطرف کردن خلاها حرکت میکنیم. مخالف مدارس غیرانتفاعی نیستیم، اما مردم نباید فکر کنند که مدارس غیرانتفاعی یک ایالت خود مختار هستند.