مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
سیفی با بیان اینکه ارتش نقش مهمی در تثبیت پیروزی انقلاب اسلامی داشت، گفت: وحدت و همدلی نیروهای مسلح خنثیکننده توطئههای دشمنان است.
معاون هماهنگکننده ارتش: ارتش با یکساله شدن سربازی و یک حکم وزارت دفاع تضعیف شد اما اگر اقدمات ارتش در اوایل جنگ نبود قحطی کشور را فرا می گرفت.
تهران - ایرنا - 30 فروردین 1354 روزنامهها در خبری غافلگیرکننده از کشتهشدن 9 زندانی معروف گروههای مسلح، دو نفر از کادرهای رده بالای سازمان مجاهدین خلق و هفت نفر از اعضای بنیانگذار چریکهای فدائی خلق به رهبری بیژن جزنی در جریان فرار از زندان خبر دادند.
امیر سرتیپ خلبان محمد عتیقهچی ازجمله خلبانان شکاری نیروی هوایی است که در پاکستان آموزش دید و میگوید آموزش پرواز در پاکستان از نظر عملی بهتر از آمریکا بوده است.
درباره اعدامهای سال 1367، مسعود رجوی در آغاز مدعی شد که تعداد آن، 6400 نفر است اما کم کم این آمار را تغییر داد. از این رو در مرحله بعد ادعا کرد این تعداد 12000 نفر بوده و بعد مدعی شد که 20 الی 30 هزار نفر از اعضای سازمان توسط جمهوری اسلامی اعدام شدهاند. رجوی تلاش میکرد با استفاده از این لیست، در مجامع جهانی علیه جمهوری اسلامی اقامه دعوی کند.
محمد یوسف باروتی از انقلابیونی که در زندان کمیته مشترک ضدخرابکاری ساواک به سر می برد درباره این محبس میگوید: اینجا بازجویی داشتیم که تخصصش درآوردن کتف زندانیان بود و با یک ضربه کتف را از جا در میآورد و سپس دوباره جا میانداخت. بازجویان این زندان با یکدیگر مسابقه خشونت میگذاشتند.
تهران - ایرنا - یوسف باروتی از انقلابیونی که در زندان کمیته مشترک ضدخرابکاری ساواک در زندان به سر می برد درباره این محبس می گوید: اینجا بازجویی داشتیم که تخصصش درآوردن کتف زندانیان بود و با یک ضربه کتف را از جا در می آورد و سپس دوباره جا می انداخت. بازجویان این زندان با یکدیگر مسابقه خشونت میگذاشتند.
آیین تقدیر از چهرههای منتخب هفتمین هفته هنر انقلاب در حوزه هنری برگزار شد.
آیین تقدیر از چهرههای منتخب هفتمین هفته هنر انقلاب شامگاه یکشنبه 21 فروردین در محوطه باز حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.
آیین تقدیر از چهرههای منتخب هفتمین هفته هنر انقلاب شامگاه یکشنبه 21 فروردین در محوطه باز حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.
حسین جباری پور هنر عکاسی را از سال 1349 در تبریز شروع کرده و علاقه او به این هنر و تلاقی آن با فعالیتهای انقلابی باعث شد تا از سال 1356 با دوربین خود وقایع انقلاب را در تبریز ثبت کند.
رمان اجتماعی سیاسی «آرامش» نوشته مرتضی احمر توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر و روانه بازار نشر شد.