مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
شماره نوروزی «آگاهی نو» در گفت و گویی با محمد جواد مظفر، پژوهشگر، نگارنده کتاب «اولین رئیس جمهور» و از فعالان و آگاهان رخدادهای نخستین انتخابات ریاست جمهوری ایران، ویژگی های شخصیتی و دلایل موفقیت و ناکامی او را کنکاش کرده است.
سازمان سیا برای نزدیک شدن به بنی صدر از پوشش امور اقتصادی استفاده کرده که دیدارهایی یک ماه قبل از پیروزی انقلاب، با بنی صدر داشته است و در آن دیدارها نهایتا بنی صدر با دریافت حقوق ماهیانه هزار دلار به عنوان مشاور اقتصادی یک شرکت تجاری پوششی موافقت میکند.
شماره نوروزی نشریه «آگاهی نو» ، نامه ای منتشر نشده از ابوالحسن بنی صدر، اولین رئیس جمهور ایران را همراه بر نقدی بر کارنامه وی در گفت و گو با مصطفی میرسلیم دبیرکل حزب موتلفه اسلامی را منتشر کرده است.
شماره نوروزی «آگاهی نو» به سردبیری و مدیرمسولی محمد قوچانی، گفت و گویی با حسین مرعشی منتشر کرده که حاوی ناگفته هایی از دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی درباره پشت پرده ها و لابی های انتخاباتی است.
ایسنا نوشت. قرن 14 هجری شمسی با تمام فراز و نشیبهایش برای ایرانیان به پایان رسید. قرنی که اتفاقات سیاسی مهمی در آن رخ داد؛ از انقراض یک سلسله حکومتی تا اشغال ایران در جنگ جهانی، از کودتا تا انقلاب، از جنگ تا ترور.
قرن 14 هجری شمسی با تمام فراز و نشیبهایش برای ایرانیان به پایان رسید. قرنی که اتفاقات سیاسی مهمی در آن رخ داد؛ از انقراض یک سلسله حکومتی تا اشغال ایران در جنگ جهانی، از کودتا تا انقلاب، از جنگ تا ترور.
کشور ما در قرن 14 دستخوش رویدادهای سیاسی زیادی بود که برخی از این حوادث تا مدتهای مدید تحولاتی را در زندگی و سرنوشت ایرانیان ایجاد کرد.
کشور ما در قرن 14 دستخوش رویدادهای سیاسی زیادی بود که برخی از این حوادث تا مدتهای مدید تحولاتی را در زندگی و سرنوشت ایرانیان ایجاد کرد.
گفتگویی است در باره وضع روشنفکری در سده اخیر که در سالنامه اعتماد، 1401 منتشر شده است.
با شلیکی بیصدا، خیابان بهشت جهنم شد و مغز متفکر اصلاحات در تهران به زمین افتاد.
علی اکبر رائفی پور در توییتی نوشت: مهم است با چه انگیزه ای با برجام مخالفت می شود. برای دفاع از منافع ملی، تضمین قدرت روز افزون انقلاب و میهن عزیزمان و افزایش رفاه مردم است یا مزدوری سرویس های اطلاعاتی خارجی؟!
علی اکبر رائفی پور در رشته توئیتی، مخالفان برجام را به پنج گروه و از جمله تقسیم کرد و البته نامی از آمریکا نبرد.
تبریز - غائله «حزب خلق مسلمان» یکی از مسائل بحرانی در اولین ماههای پیروزی انقلاب بود به طوری که آنها در دی ماه سال 58 به فکر تجزیه آذربایجان و تفرقه افکنی در تبریز بودند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به همت بسیج دانشجویی دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی شماره نهم گاهنامه سیاسی، فرهنگی «فردایی دیگر» منتشر شد. در شماره نهم گاهنامه «فردایی دیگر» به مدیر مسئولی علیرضا شاه محمدی و سردبیری عاطفه عبدی به موضوعات سیاسی و فرهنگی پرداخته می شود. از جمله موضوعاتی که در این نشریه مطالعه میکنید، می توان به موضوع روابط تهران_مسکو، سفر...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، انقلاب اسلامی ایران و هشت سال دفاع مقدس به شدت متأثر از فرهنگی است که آن را حسین (ع) و یارانش در نهضت عاشورا در صحنه تاریخ به نمایش گذاشتند. با مطالعه این صحنه از تاریخ درک میکنیم که ایثار، حماسه، شجاعت، فداکاری، مقابله با ظلم و کفر و حفظ کرامت انسانی جلوهای بیبدیلی از مکتب حسین (ع) هستند که نه تنها تراکم رویدادهای تاریخی آن را کم رنگ نکرده است...