مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
حسین علایی گفت: هر چقدر در جامعه در هر حوزهای نارضایتی وجود دارد، نشانهی فاصله گرفتن با تفکر امام است. مردم با تفکر امام، حکومت را خادم خودشان میدانستند. امام میفرمود که «اگر به من خادم بگویید بهتر از آن است که رهبر بگویید.» پس امام حکومت را خدمتگزار و تابع آراء مردم میدانست و بر همین اساس اگر حکومت به میزانی که تابع خواست و آراء مردم است، عمل کند رضایت مردم جلب خواهد شد.
سید مجید شریف واقفی از محدود دانشجویان و اعضای سازمان مجاهدین خلق است که نامش چهار سال بعد از قتل، در آبان 1358 جایگزین «آریامهر» شد و دانشگاه صنعتی شریف را شکل داد.
دادگاه رسیدگی به اتهامات 104 نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، امروز سهشنبه (18 اردیبهشت 1403) در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجتالاسلام والمسلمین «دهقانی» و مستشاران دادگاه «مرتضی تورک» و «امین ناصری» و «وزیری» نماینده دادستان در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) به صورت علنی برگزار شد.
طرح مجاهدین خلق در سال 54، برای ترور آیتالله بهشتی که در جلسه یازدهم دادگاه منافقین مطرح شد را ببینید. منبع: فارس
در یازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سازمان مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) چه گذشت؟
کشورهای پیشرفته جهان به سمت تولید و استفاده از برق هسته ای رفته اند.
صدام میگفت من ادامه حکومتم را مدیون جوانان سازمان مجاهدین خلق هستم.
اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت خارجه نه به اشغالگری در فلسطین و نه به نسلکشی در نوارغزه و فریاد برای آزادی فلسطین را یک مطالبه جهانی عنوان کرد.
امام خمینی رهنمودهایی خطاب به اعضای مجاهدین خلق ایراد فرمودند. مسعود رجوی گفت: اکنون که ما خدمت شما رسیدهایم خواست و تمنای مادی و دنیوی نداریم.
هر روز اخبار فراوانی در رسانهها منتشر میشود که دنبال کردن آنها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیلهای صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
قاضی دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای گروهک تروریستی منافقین گفت: در دور جدید جلسات دادگاه اعضای سازمان مجاهدین اظهارات وکیل شکات درباره اتهامات کادر رهبری و اعضای اصلی سازمان مطرح میشود.
وکیل گروهک تروریستی منافقین گفت: مسعود رجوی بعد از آنکه همرتبههای او در سازمان مجاهدین خلق اعدام شدند، از طرف شاه حکم عفو گرفت و همکاری خود با ساواک را آغاز کرد، این موضوع در یک نامه ارتشبد نصیری بهصراحت آمده است.
دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات 104 نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، امروز سهشنبه (4 اردیبهشت 1403) در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجتالاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری و وزیری نماینده دادستان در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) به صورت علنی برگزار شد.
وکیل شکات در پرونده رسیدگی به جنایات سران منافقین گفت: مسعود رجوی بعد از آنکه همرتبههای او در سازمان مجاهدین خلق اعدام شدند، از طرف شاه حکم عفو گرفت و همکاری خود با ساواک را آغاز کرد. این موضوع در یک نامه ارتشبد نصیری به صراحت آمده است.
یازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) صبح امروز (سهشنبه) 4 اردیبهشت ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست حجت الاسلام دهقانی آغاز شد.