مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
کیهان نوشت: شهید آیتالله دکتر بهشتی، آیتالله خامنهای و دیگر بزرگان مؤسس حزب جمهوری اسلامی در اولین انتخابات ریاستجمهوری، جلالالدین فارسی را به عنوان نامزد حزب برای ریاست جمهوری معرفی کردند.
در خطبههای نماز جمعه این هفته بر اهمیت اعتماد به توان داخلی و لزوم توجه به ظرفیتهای داخلی کشور از سوی مسئولان تأکید شد.
از شنبه پیش -17 مهر 1400- که خبر درگذشت ابوالحسن بنیصدر اولین رییس جمهوری ایران منتشر شد و طی این 10 روز چهرههای مختلف در داخل و خارج از کشور درباره کارنامه او چه قبل از پیروزی انقلاب و چه دوران کوتاه و 18 ماهه ریاست جمهوری گفته و نوشته و نظر دادهاند.
صدراعظم آغازین جمهوری اسلامی نه ابوالحسن بنیصدر که مهندس مهدی بازرگان بود؛ نخست وزیر دولت موقت. بنیصدر هیچ گاه صدراعظم به معنی رییس دولت یا رییسالوزرا نبوده است. از سال 68 و بعد از بازنگری قانون اساسی رییس جمهوری رییس دولت هم هست اما از 58 تا 68 رییس جمهوری رییس دولت یا صدراعظم نبود...
استاندار ایلام در پایان با بیان اینکه طبق اولویت بندی مورد تاکید ریاست محترم جمهوری پروژه های مهم بالای 70 درصد استان تزریق اعتبار شدند، گفت: همه ما خادم ملت و نطام هستیم و تعهد وجدانی داریم تا آخرین روز خدمت، مطالبات مردم را پیگیری و در مقابل مردم، افکار عمومی پاسخگو باشیم.
چهارمین شهید محراب آیتالله اشرفی اصفهانی پس از چند سوء قصد نافرجام توسط منافقین، سرانجام در تاریخ 1361/7/23 در محراب نماز جمعه کرمانشاه غرق در خون شد.
انجمن پیشکسوتان سپاس آیین رو نمایی کتاب "وقت محدود" و نمایشنامه رادیویی " دیدار در وقت اضافه" برگزار کرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کتاب «وقت محدود» و نمایشنامه رادیویی «دیدار در وقت اضافه» بر اساس زندگی شهید سید کاظم کاظمی معروف به «سید نذیر» از فرماندهان واحد اطلاعات سپاه تدوین و اجرا شده است. در این مراسم محمدرضا نقدی معاون هماهنگیهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، از ویژگیهای برجسته شهید سیدکاظم کاظمی در عملیاتهای مختلف امنیتی بیان کرد و اظهار داشت: شهید کاظمی یک قهرمان...
کتاب «وقت محدود» و نمایشنامه رادیویی «دیدار در وقت اضافه» با محوریت شخصیت شهید نذیر (سیدکاظمکاظمی) در باغموزه دفاع مقدس رونمایی شدند.
جماران نوشت: امام خمینی قبل از فرار کردن بنی صدر به همراه مسعود رجوی، سرکرده منافقین به خارج از کشور خطاب به وی فرمود: من الآن هم نصیحت می کنم آقای بنی صدر را به اینکه نبادا در دام این گرگهایی که در خارج کشور نشستند و کمین کردند بیفتید، و این آبرویی که از دست دادید بدتر بشود.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پاریس به مأمن و پناهگاه تروریست های ضد ایرانی و گروهک های جدایی طلب و خیانتکارهای فراری بدل شد.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران گفت: بیچارگی و اضمحلال شخصیتی بنیصدر به اندازهای بود که با وجود حمایتهای فراوان او از گروهک تروریستی منافقین، حتی همین یاران قدیمیاش هم به او اعتنایی نداشتند.
نامه نیوز نوشت: نمایندگان کنونی در زمان آقای روحانی جز خرابکاری کاری انجام نمیدانند و اکنون هم فقط نظارهگر هستند و گاهی هم اقدامات دولت را تأیید میکنند تا بگویند ما هم هستیم.
روزنامه سازندگی نوشت: روحانی پس از 8 سال «شیخالرئیس» بودن به نقش تاریخی خود یعنی «شیخ دیپلمات» بازگشته است. اولین توئیت او علیه طالبان و جنایت داعش خراسان علیه شیعیان قندوز بود و توئیت جدید او یادآوری نقش شورای عالی امنیت ملی.