مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
تهران - ایرنا - «سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران» کمتر از دو دهه زیست ولی توانست به عنوان تشکلی اصلاحطلب، تجربه و الگویی موفق از کنشگری سیاسی از خود به جا بگذارد؛ الگویی منحصربهفرد از همراهی و همافزایی درونجریانی برای پیشبرد اهداف و برنامههای حزبی اصلاحطلبان.
پژوهشگر تاریخ معاصر ایران میگوید: در ماجرای 15 خرداد 1342 رژیم شاه قصد اعدام امام خمینی (ره) را داشت.
برخی از رسانه های خارجی از آغاز دهه فجر به پوشش لحظه به لحظه جشن 41 امین سالگرد انقلاب اسلامی در سراسر ایران پرداخته اند. اذعان این رسانه ها به تیر به سنگ خورده دولت آمریکا و حضور گسترده مردم حاکی از بلوغ انقلاب است.
کتاب «یک روایت معتبر درباره مسجد هدایت» بهتازگی منتشر شده که بخشی از آن، به حضور آیتالله طالقانی در مسجد هدایت و مبارزات انقلابی مردم ایران علیه رژیم پهلوی اختصاص دارد.
خاطرات مردان و زنان مبارز انقلابی، بازخوانی گوشهای از مقاومی است که با هدایت و رهبری امام خمینی (ره)، برگ زرین پیروزی بر استکبار و استبداد را بر سینه تاریخ مبارزات بشری هک کرد.
یک کارشناس مسایل بینالملل، عربستان سعودی را مروج تفکرات سلفی وهابی و توسعهگر گروههای تروریستی در جهان دانست.
قتل عام خانوادگی چریک های مبارز، مشاهدات تکان دهنده «ریچارد ساوین» از شکنجه انقلابیون در زندان وکیل آباد مشهد، خاطرات تلخ مبارزان سیاسی از زندان های کشور بخشی از اسناد جنایات رژیم پهلوی است.
مروری بر فهرست برگزیدگان سیمرغ بهترین فیلم اول در جشنواره فیلم فجر طی دورههای گذشته از دهه 90 حایز نکات جالبی درباره سرنوشت این استعدادها در سینمای ایران است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جایزه «بهترین فیلم اول» از دوره سوم به ویترین جوایز جشنواره فیلم فجر اضافه شد و بخش «فیلمهای اول» مثل دیگر ارکان جشنواره در این سالها، هر چند وقت یک بار دچار تغییراتی شده است. سیمرغ این بخش که در دورههای اخیر عنوان «نگاه نو» برای آن انتخاب شده است، یک بار به فیلمهای اول و دوم تعلق گرفت، یک بار تنها به فیلمهای اول اختصاص پیدا کرد، یک بار آن...
اقتصادنیوز: مهمترین ضربه به سازمان منافقین در روز 19 بهمن سال 60 زده شد که تبعات سنگینی برای سازمان در پی داشت. بعد از به فاصله چند ماه تا مرداد 60 سه حمله دیگر هم به تشکیلات این سازمان وارد شد.
باشگاه خبرنگاران نوشت: مهمترین ضربه به سازمان منافقین در روز 19 بهمن سال 60 زده شد که تبعات سنگینی برای سازمان در پی داشت. بعد از به فاصله چند ماه تا مرداد 60 سه حمله دیگر هم به تشکیلات این سازمان وارد شد.
انتشارات کتابستان معرفت با انتشار کتاب «لاجورد» قدم در این راه گذاشته است. رمان لاجورد به نویسندگی اکرم صادقی روایتگر بخشی از زندگی شهید اسدالله لاجوردی است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هفتمین ویژهبرنامه «نقد سینما» در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به تهیهکنندگی یوسف بچاری، شب گذشته جمعه 18 بهمنماه، پس از غیبتی چندروزه با حضور بهروز افخمی روی آنتن شبکه پنج رفت. وی ابتدا درباره سریال «رعد و برق» اظهار کرد: هنوز کار را کلید نزده ایم قرار است که روز یکشنبه 20 بهمن در اهواز خوزستان کار را کلید بزنیم. در این چند روز چند لوکیشن در...
تماشاگر روی سن پاسخ داد: گاندی! مدیری با تعجب گفت: لابد رهبر نهضت آزادی بخش هند هم جمال عبدالناصر بوده و آن شخص هم با تکان دادن سر تأیید کرد!