شنبه 13 دی 1404

مجلس به دستگاه‌ها برای عقد قراردادهای بهره‌برداری بلندمدت به صورت مشروط اجازه داد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
مجلس به دستگاه‌ها برای عقد قراردادهای بهره‌برداری بلندمدت به صورت مشروط اجازه داد

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، نمایندگان در جلسه علنی عصر امروز (دوشنبه،10مهر) مجلس شورای اسلامی، بندهای (چ) و (ح) ماده 20 لایحه برنامه هفتم توسعه را به تصویب رساندند و بر این اساس نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دستگاه‌های اجرائی اجازه دادند تا با رعایت سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم (44) نسبت به عقد قراردادهای بهره‌برداری بلندمدت از زیرساخت‌های تکمیل شده و همچنین طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و طرح‌های سرمایه‌ای آماده بهره‌برداری و در حال بهره برداری بصورت مشروط اقدام کنند.

چ - دستگاه‌های اجرائی مجازند با رعایت سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی نسبت به عقد قراردادهای بهره‌برداری بلندمدت از زیرساخت‌های تکمیل شده و همچنین طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و طرح‌های سرمایه‌ای آماده بهره‌برداری و در حال بهره برداری مشروط به عدم تغییر کاربری آن اقدام نمایند.

ح - سازمان مجاز است از خدمات مشاوران ذی‌صلاح، برای بررسی طر برای بررسی طرح‌های دارای توجیه فنی اقتصادی، زیست محیطی و پدافند غیرعامل و نظارت بر اجرای طرح‌ها استفاده نماید. همچنین در ادامه بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه بند الحاقی ماده 20 برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارسال شد. پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

مجلس شورای اسلامی

لایحه برنامه هفتم زیست محیطی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
مجلس به دستگاه‌ها برای عقد قراردادهای بهره‌برداری بلندمدت به صورت مشروط اجازه داد 2