مجلس شورای اسلامی
مجلس شورای اسلامی
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روز گذشته نمایندگان مجلس با استعفای عبدالکریم حسین زاده نماینده نقده و اشنویه مخالفت کردند؛ قرار بود او به معاون رئیس جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در دولت حضور پیدا کند. معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی در پی برخی اظهارنظرها درباره لزوم استعفا یا عدم نیاز به استعفای نمایندگان مجلس برای پذیرش مشاغل رسمی دولتی، توضیحاتی را ارائه...
بعد از مخالفت مجلس با استعفای عبدالکریم حسین زاده از پارلمان، ابهامتی در خصوص اینکه آیا نمایندگان برای پذیرش مناصب دولتی به استعفا از مجلس نیاز دارند یا خیر، مطرح شد؛ به دنبال طرح این ابهامات معاونت قوانین مجلس اطلاعیهای صادر کرد.
در پی برخی اظهارنظرها درباره لزوم استعفا یا عدم نیاز به استعفای نمایندگان مجلس برای پذیرش مشاغل رسمی دولتی، معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی توضیحاتی ارائه کرد.
رئیس صدا و سیما از اختصاص ساعاتی از آنتن شبکههای سراسری به تولیدات صداوسیمای استانها در قالب برنامه «ایران ما» خبر داد و گفت: ما معتقدیم هر که امکان دریافت امواج رسانه ملی را دارد به یک میزان از آنتن رسانه ملی حق دارد.
مینو خالقی درباره مخالفت مجلس با استعفای حسین زاده برای حضور او در کابینه می گوید از نظر حقوقی، تفسیری از اصل 141 قانون اساسی در سال 60 توسط شورای نگهبان صورت گرفته است.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروز در جهان جنایات تلخی درحال رقم خوردن است و باید با تمام نیرو در مقابل رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار آماده باشیم.
در خصوص لزوم استفعای نمایندگان مجلس به منظور قبول مشاغل رسمی دولتی آنچه در ابتدای امر حائز اهمیت است، توجه به «سمت نمایندگی» است که منشأ آن رأی مردم است.
در پی برخی اظهارنظرها درباره لزوم استعفا یا عدم نیاز به استعفای نمایندگان مجلس برای پذیرش مشاغل رسمی دولتی، معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی توضیحاتی ارائه داد.
اقتصادنیوز: در پی برخی اظهارنظرها درباره لزوم استعفا یا عدم نیاز به استعفای نمایندگان مجلس برای پذیرش مشاغل رسمی دولتی، معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی توضیحاتی ارائه داد.
«آنچه در مجلس در ارتباط با عدم پذیرش استعفای مهندس عبدالکریم حسین زاده اتفاق افتاد، یک کج سلیقگی و عدم توجه به خواست تعداد کثیری از مردم و مطالبه گران جامعه مدنی است. با معرفی مهندس حسین زاده موجی از امید و تکاپو میان جامعه اهل سنت به وجود آمد که این موضوع در جهت منافع ملی و ایجاد هر چه بیشتر وحدت ملی بود و اکنون با توجه به شعار رئیس جمهور گامی در جهت وفاق ملی تلقی میشود.»
انتخابات برای تعیین رئیس گروه مجلس شورای اسلامی در اتحادیه بینالمجالس جهانی (IPU) برگزار شد.
با انتخاب نمایندگان مجلس، هیئت رئیسه 31 گروه دوستی پارلمانی در حوزه سیاست خارجی تشکیل شدند.