مجمع خیرین یاریگران زندگی در تهران دایر شد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا کاظمی در اولین مجمع عمومی و انتخابات هیات امنا و هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی استان تهران که در استانداری تهران برگزار شد، با بیان اینکه اعتیاد یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی کشور است و دغدغه اول مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، حاکمیت و نظام میباشد، گفت: بنا بر فرمایشات معظم له و ریاست جمهور اگر قرار باشد در این حوزه اتفاقی بیفتد...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا کاظمی در اولین مجمع عمومی و انتخابات هیات امنا و هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی استان تهران که در استانداری تهران برگزار شد، با بیان اینکه اعتیاد یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی کشور است و دغدغه اول مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، حاکمیت و نظام میباشد، گفت: بنا بر فرمایشات معظم له و ریاست جمهور اگر قرار باشد در این حوزه اتفاقی بیفتد باید رویکرد مردمی سازی را در این مسیر در پیش بگیریم.
وی افزود: در سال گذشته ستاد مبارزه با موادمخدر توفیقات بسیار زیادی به ویژه در حوزه ساماندهی معتادان متجاهر به دست آورد و شاید بیسابقهترین فعالیتها در طول دوران بعد از انقلاب، در این حوزه رقم خورد؛ بهگونهای که ظرفیت جمعآوری معتادان متجاهر در سطح شهر تهران و میانگین کشور 124 درصد افزایش پیدا کرد.
قائم مقام دبیرکل ستاد ادامه داد: در ستاد مبارزه با موادمخدر رویکرد مردمی سازی را با اولویت پیشگیری در دستور کار خود قرار دادیم و در این راستا، یکی از اقدامات مهمی که انجام دادیم، تشکیل «مجمع خیرین یاریگران زندگی» بود. امروز نیز بیست و چهارمین مجمع خیرین یاریگران زندگی در شهر تهران با حضور تعداد بسیاری از خیرین، کارآفرینان و افراد مؤثر همچون رمضانعلی سنگدوینی نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی و رئیس هیئت امنای مجمع خیرین زندگی، دکتر حسن حمزه زاده مدیرعامل مجمع یاریگران زندگی کشور و دکتر نبی رئیس هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی کشور شکل گرفت.
کاظمی گفت: مجمع خیرین یاریگران زندگی در 23 استان دیگر دستاوردهای بسیار زیادی داشته است که بخشی از آن، ملموس، مادی و قابل رؤیت است و بخشی هم «فرهنگی» است که ارزش بسیار بالایی دارد؛ چرا که ما توانستیم موضوع مبارزه با اعتیاد را به بدنه اجتماعی کشور وصل کنیم و فرهنگ توجه به این موضوع را در جامعه گسترش دهیم.
وی افزود: تاکنون بیش از 2 هزار خیر در حوزه مبارزه با مواد مخدر و کمک به معتادین با هدف بازگشت آنان به جامعه و ترک اعتیاد گرد هم آمدهاند و بیش از سه هزار شغل برای اشتغالزایی معتادان ایجاد کردهاند و بیش از سه هزار میلیارد ریال کمک کردهاند و زیرساخت ساختهاند.
قائم مقام دبیرکل ستاد اظهار کرد: نگاه ما به مجمع خیرین یاریگران زندگی، فراگیر و همه جانبه به همه مسائل مبارزه با موادمخدر اعم از مقابله، پیشگیری، درمان، صیانت و حمایت و اشتغال است و اولویت امروز این مجمع در کشور نیز، ایجاد اشتغال برای توانمندسازی معتادانِ در حال درمان است.
کاظمی ابراز امیدواری کرد: این نهالی که امروز در بیست و چهار استان کشور، غرس شده است، در آینده نه چندان دور به درخت تنومندی تبدیل شود. میوههای پرثمری را در حوزههای مختلف پیشگیری، درمان، اشتغال، صیانت و توانمندسازی به بار بنشاند.
وی ضمن تشکر از فخاری استاندار تهران، سید عباس جوهری معاون سیاسی اجتماعی استاندار تهران، سردار مجید فراهانی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گفت: این عزیزان همت کردند و با کمک همکاران ستاد در معاونت کاهش تقاضا و دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد، این نهال ارزشمند را در شهر تهران نیز کاشتند و بنا داریم تا پایان سال، پروژه تشکیل مجمع خیرین یاریگران زندگی را در 32 استان کشور تکمیل کنیم.
همچنین سید عباس جوهری معاون سیاسی اجتماعی استاندار تهران با اشاره به اهمیت توجه به آسیبهای اجتماعی اظهار داشت: بعد از استقرار دولت سیزدهم، موضوع آسیبهای اجتماعی در اولویت امور مدیران در سطح استان تهران قرار گرفت و هم هدفگذاریهای مناسبی در این راستا صورت پذیرفت که از آن جمله میتوان پایهگذاری قرارگاه اجتماعی در استان تهران را نام برد که در ابتدای شروع فعالیت این قرارگاه، علیرغم وجود 25 هزار معتاد متجاهر در تهران، تنها امکان پذیرش 12 هزار و 800 نفر ظرفیت موجود بود که طی دو سال اخیر حدود 18 هزار ظرفیت جدید در استان تهران ایجاد شد.
وی از برگزاری بیش از 60 جلسه برای ساماندهی وضعیت معتادان متجاهر در شهر تهران در شهرداری تهران خبر داد عنوان کرد: در این حوزه از همه ظرفیتهای استان استفاده کردیم و همه مسئولین را فراخوانده و از آنها خواستیم با تمام توان در این زمینه فعالیت کنند و از این مرحله به بعد مشکلات با همت و کمک شما خیرین رفع خواهد شد.
جوهری با بیان اینکه با ظرفیت خیرین مجمع یاریگران زندگی میتوانیم حداقل حضور معتادان متجاهر را در تهران داشته باشیم، از وجود 50 درصد از معتادان متجاهر کشور در استان تهران خبر داد و با تأکید بر این موضوع که هدف اصلی در جهت باز اجتماعی شدن معتادان متجاهر است، افزود: در زمینه اشتغال و باز اجتماعی کردن معتادان اقدامات خوبی انجام شده است.
گفتنی است در پایان این جلسه که با حضور محمد جمالو معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد، مجید فراهانی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ و همچنین دبیران شورهای هماهنگی مبارزه با موادمخدر غرب و شرق استان تهران همراه بود، انتخابات هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی برگزار و اعضای آن مشخص شدند.