مجور به کارگیری پرستاران گیلانی داوطلب در کرونا دریافت شد
رشت - ایرنا - مجور به کارگیری پرستاران و نیروهای بهداشتی، درمانی داوطلب در ایام بحران کرونا و تامین اعتبار لازم برای تسویه مطالبات بازنشستگان سال 98 دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان دریافت شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دکتر ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان برای پیگیری اعتبارات پروژههای عمرانی دانشگاه، مطالبات پرستاران داوطلب در کرونا و مطالبات بازنشستگان سال 98 با دکتر محمدباقر نوبخت، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور دیدار و رایزنی کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حاشیه این نشست در جمع خبرنگاران از اخذ مجوز به کارگیری پرستاران فعال و نیروهای بهداشتی درمانی داوطلب در بحران کرونا خبر داد و اظهار کرد: استان گیلان با شیوع ویروس کرونا از استانهای درگیر بود و بسیاری از کادر بهداشت و درمان جان خود را برای دفاع از سلامت مردم از دست دادند.
دکتر ارسلان زارع افزود: در این راستا برای تأمین نیروی انسانی پرستار و پرسنل حوزه بهداشت و درمان به پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعدادی از نیروهای مورد نیاز از جمله پرستار فراخوان و مشغول به کار شدند که با تلاش های فراوان اکنون از سوی سازمان برنامه و بودجه مجوز تبدیل وضعیت آنان از 89 روزه به صورت شرکتی داده شده است.
وی با اشاره به مطالبات بازنشستگان سال 98 دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت: بازنشستگان سال 98 دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز افزون بر 50 میلیارد تومان بابت پاداش پایان خدمت از دانشگاه طلب دارند که با قول رئیس سازمان برنامه و بودجه در حال پیگیری است.
وی با اشاره به اهم پیگیری های انجام گرفته به منظور خرید تجهیزات سرمایه ای ضروری بیمارستان ها و مراکز آموزشی درمانی استان خاطر نشان کرد: به منظور خرید تجهیزات سرمایهای شامل آنژیوگرافی رازی، آنژیوگرافی محیطی پورسینا، CT اسکن بیمارستانهای 17 شهریور، شفا، صومعهسرا فومن، آستانهاشرفیه، لنگرود، تالش، پور سینا و رازی و خرید MRI بیمارستانهای پورسینا، رازی، نورانی تالش و پیروز لاهیجان نیازمند 900 میلیارد ریال اعتبار هستیم.
وی با اشاره به عقب ماندگیهای حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ازجمله در تامین خوابگاه مناسب برای دانشجویان اظهار داشت: از دکتر نوبخت خواسته شده تا از هر محلی که صلاح میدانند هزینه خرید یک خوابگاه دانشجویی مناسب در اختیار دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار دهند تا هر چه سریع تر وضعیت نابسامان خوابگاه دانشجویان این دانشگاه تعیین تکلیف شود و فضایی مناسب در اختیار آنان قرار گیرد.
سالاری با بیان اینکه در راستای ارائه مطلوب تر خدمات بهداشتی درمانی در جهت مبارزه با شیوع ویروس کرونا پروژههای عمرانی قابل توجهی به همت سازمان برنامه و بودجه در سطح استان به اجرا درآمده، خاطر نشان کرد: برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اقدامات قابل توجهی در افزایش زیرساخت بهداشت درمان شامل راه اندازی آزمایشگاه رازی، بخش ICU، خرید اکسیژن ساز های بیمارستانی، لنژری، ژنراتور برق اضطراری، اورژانس تحت نظر سایت لاکان، توسعه بیمارستانهای حشمت، صومعهسرا، ماسال و پورسینا و سایر پروژههای عمرانی در سطح استان انجام شد اما بخشی از این پروژهها همچنان برای تکمیل و توسعه نیازمند حمایتهای مالی و معنوی رئیس سازمان برنامه و بودجه است.
وی توسعه بیمارستانهای صومعهسرا و بندر انزلی، کلینیک ویژه و بخش اطفال بیمارستان رسالت ماسال و احداث بخش اورژانس و توسعه بیمارستان پورسینا بهمنظور تبدیل شدن به بیمارستان جنرال را از جمله پروژههای نیمه کاره دانشگاه علوم پزشکی گیلان تا پایان دولت تدبیر و امید عنوان و اضافه کرد: طرحهای یاد شده برای احداث و تکمیل نیازمند بالغ بر 2 هزار میلیارد ریال بودجه هستند که ضرورت احداث و راهاندازی آن ها در جلسه هیئت امنا دانشگاه مطرح شده و پیگیر هستیم تا این منابع نیز از سوی سازمان برنامهو بودجه در اختیار گیلان قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تلاشها برای بهره برداری از 10 طرح بهداشتی درمانی و خدماتی تا دهه فجر امسال خبر داد و یادآور شد: این طرحها که عمدتا در شهرستان های گیلان در دست احداث است ضمن اینکه مراحل پایانی خود را طی کرده و برای تکمیل نیازمند اعتباری حداقل 380 میلیارد ریالی است.
سالاری با اشاره به آرزوی دیرینه مردم گیلان برای برخورداری بیمارستان 400 تختخوابی سایت لاکان اظهار داست: بیمارستان 400 تختخوابی سایت لاکان برای بهره برداری نیازمند حداقل 2 هزار میلیارد ریال اعتبار است که پیشنهاد شده یک هزار میلیارد ریال از این منابع تا پایان سال 99 و یک هزار میلیارد مابقی آن تا اتمام پروژه به گیلان از سوی سازمان برنامه و بودجه اختصاص یابد.
*س_برچسبها_س*