محسن هاشمی
محسن هاشمی
مهر نوشت: نیکزاد گفت: استیضاح حق قانونی مجلس است و در این زمینه استیضاح 9 وزیر که به امضای حداقل 10 نماینده مجلس رسیده روی میز هیئت رئیسه قرار گرفته است.
محسن هاشمی درباره وضعیت مالی پدرش می گوید: وضع ایشان نسبت به طلاب دیگر بهتر بوده است و اگر طلاب نیازی داشتند یا مبلغی بعنوان قرض می خواستند از ایشان می گرفتند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی نوشت، در انتخابات اخیر ریاست جمهوری که کشور به بنبست رسیده بود و اصولگرایان به پیروزی خود در ادامه راه احمدینژاد مطمئن بودند. مردم و مراجع تنها راه را در نامزدی من میدانستند. من موافق نبودم. در شب روز آخر نام نویسی، احساس کردم که دچار استبداد نظر شدهام.
آیت الله هاشمی رفسنجانی نوشت، در روزهای آخر جنگ 9 ساله با عراق روشن بود که ادامه جنگ مصلحت نیست. ولی با وجود شعارهای جنگ جنگ تا پیروزی و تایید امام، نقش مهمی ایفا کردم به عنوان فرمانده جنگ و جانشین فرمانده کل قوا، واقعیتهای جبهه را که با هیاهوی سپاه و... روشن نبود به مسئولان و سپس به امام گفتم و سپس در جلسه سران قوا، در خدمت امام، عدم امکان پیروزی نظامی را ثابت کردیم.
جماران نوشت: محسن هاشمی رفسنجانی در مراسم ششمین سالگرد ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: به بخش کوتاه اما بسیار مهمی از خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی اشاره می کنم، که بصورت طبیعی 15 سال دیگر قرار بود، در اختیار افکار عمومی قرار گیرد اما در این شرایط سخت جامعه لازم دیدیم که این فراز را منتشر کنیم.
این خاطره بصورت طبیعی 15 سال دیگر قرار بود، در اختیار افکار عمومی قرار گیرد
اقتصادنیوز: هممیهن با سیدحسین مرعشی دبیرکل حزب سازندگی گفتوگویی انجام داده است.
مهر نوشت: رئیس جمهور گفت: مسئله زندگی مردم، مسئله ماست، اما دشمن در تلاش برای بیخیال نشان دادن دولت نسبت به این موضوع است، اما این را رد میکنیم و قاطعانه اعلام میکنیم که مسئله مردم، مسئله ماست.
اقتصادنیوز: هممیهن گفت وگویی با سیدحسین مرعشی دبیرکل حزب سازندگی گفتوگویی انجام داده است.
محسن هاشمی گفت: در سالهای دولت سازندگی، دولت آیت الله هاشمی رفسنجانی یا دولت اصلاحات، چند سال ابتدایی دولت آقای روحانی رشد 6 درصدی اقتصاد را در کشور داشتیم.
محسن هاشمی رفسنجانی در حرم امام و در مراسم جشن ولادت حضرت زهرا (س) و بنیانگذار جمهوری اسلامی امام خمینی و آیین بزرگداشت ششمین سالگرد ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: در حکمرانی عقلایی سعی بر این است که بجای توزیع فقر، توزیع ثروت بشود. ایجاد ثروت بشود و از آن طریق سعی بشود که وضعیت مردم رو به بهبودی برود. تورم کنترل شود، اشتغال ایجاد شود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مراسم ششمین سالگرد ارتحال حجت الاسلام اکبر هاشمی رفسنجانی شامگاه امروز با حضور حجت الاسلام سید حسن خمینی، محسن هاشمی رفسنجانی و جمعی از شخصیتهای سیاسی و اجتماعی در جوار مزار وی در مرقد مطهر امام خمینی (ره) برگزار شد. حجت الاسلام اکبر هاشمی رفسنجانی در تاریخ 16 دی ماه 1395 در گذشت، او از مبارزان علیه حکومت پهلوی بود و چند بار دستگیر و زندانی شد....
جماران نوشت: سیدحسن خمینی گفت: تیم فوتبالی که هر روز با یک تاکتیک بازی کند می بازد چون دستش را می خوانند.
محسن هاشمی رفسنجانی در حرم امام درابره اوضاع معیشتی مردم عنوان کرد: الان مردم تحمل می کنند ولی معیشت شان دچار مشکل شده است. در حکمرانی عقلایی سعی بر این است که بجای توزیع فقر، توزیع ثروت بشود.