محمدرضا پهلوی
محمدرضا پهلوی
علی اکبر عیوضی گفت: باید مدیرعامل تامین اجتماعی تا پایان دی تکلیف اجرای باقیمانده متناسبسازی را روشن کند.
مامور وظیفه شناس پلیس می گوید: چند روز پیش همین طور که در حال گشت زنی بودیم ناگهان یک دستگاه موتورسیکلت که در کنار خیابان متوقف شده بود نظرم را به خود جلب کرد اول مشکوک شدم. از خودرو پیاده شدم تا علت متوقف شدن موتورسیکلت را بدانم که چشمم به مرد جوان افتاد که از سرما یخ زده بود.
دختر 16 ساله پس از ضربوشتم از سوی پدر و داییاش، دچار ایست قلبی شد.
تصویری از دیوار و اطراف سفارت انگلیس در تهران در فضای مجازی منتشر شد
بابا ونگا که با لقب «نوستراداموس بالکان» شناخته می شود، گفته می شود ماجرای حملات یازده سپتامبر را به درستی پیش بینی کرده بود.
هوا سرد است؛ اما بحث حقوق و دستمزد داغ. در حالی که دعوای پینگپنگی دولت و مجلس بر سر بودجه 1402 بالا گرفته، اطلاعاتی که از مهمترین سند دخل و خرج دولت به بیرون درز کرده، از حقوق هم خبری دارد؛ احتمالا هفت میلیون تومان کف حقوق کارمندان.
باربارا والترز، روزنامهنگار شناختهشده آمریکایی که یک روز قبل از پایان سال 2022 درگذشت، در حیات حرفهای خود با شخصیتهای برجسته عالم سیاست گفتوگو کرد.
مورد عجیب علیرضا زاکانی همینجاست. او در واقع بدون کارنامه است. علیرضا زاکانی در بستری تاریخی، شهرداری تهران را بهمثابه یک سرپرست و نه شهرداری مبسوطالاختیار اداره کرده است.
اینکه یک نفر 80 شغل حکومتی داشته باشد، باورکردنی نیست، ولی «عبدالکریم ایادی» که بهایی بود و طبیب دربار پهلوی دوم بود، این همه شغل داشت و تازه میگفت که میخواهد 100 شغل داشته باشد!
موساد به اینتحلیل رسیده بود که هماهنگی بین ایران و حزبالله در دفتر محتشمیپور انجام میشود نه بیروت. به اینترتیب رئیس موساد یک برگه قرمز را بهنام محتشمیپور به شیمون پرز داد تا امضا کند.
مختاری گفت: نمیتوانیم برگمن را به عنوان یک ایران شناس و محقق بدانیم، چون مواردی که در کتاب نیم قرن تا ناکامی مطرح کرده چندان معتبر نیست.
اقتصادنیوز: خودروی معروف و پرماجرایی که امام (ره) در بدو ورود به ایران سوار شد و در روز 12بهمن 1357در محاصره انبوه جمعیت قرار گرفت را حتماً یادتان هست؛ یک بلیزر آبی و سفید رنگ که امام (ره) روی صندلی جلوی آن نشسته بود و محسن رفیقدوست که در آن روز تاریخی راننده امام (ره) بود هدایتش میکرد.
حدود 170 سال پیش، زمان محمد شاه قاجار یک تومان برابر با 2 دلار و 50 سنت بود. (سفرنامه جاستین پرکینز آمریکایی، چاپ 1843)
عصر تاریخ نوشت: در نیمه اول سده نوزدهم میلادی، یعنی در دوران سلطنت فتحعلیشاه و محمدشاه قاجار، دو پوند استرلینگ برابر با یک تومان ایران شد. در این زمان یک پوند برابر بود با 25 فرانک فرانسه و 10 روپیه هند، یعنی، یک تومان ایران برابر بود با 5/ 12 فرانک فرانسه. در همین زمان، یک تومان ایران با دو دلار و پنجاه سنت آمریکا برابر بود. در اواخر سده نوزدهم و اوایل سده بیستم میلادی، تا جنگ اول...