محمد علی کشاورز
محمد علی کشاورز
این بازیگر معروف ایرانی در همان دوره ازدواجی ناموفق کرد که حاصلش یک پسر شد و او خود را مقصر میدانست چون نتوانست خود را با فرهنگی دیگر تطبیق بدهد. پسرک را با درخواستهای مکرر همسر، به او واگذار کرد و بدون دلگیری از هم جدا شدند.
شبکههای تلویزیونی برای تعطیلات پیشرو مصادف با رحلت امام خمینی (ره) و قیام تاریخی 15 خرداد، نوستالژیهای خود را با چند فیلم جدید همچون «مأموریت هوایی»، «سه ثانیه» و «نقطه عطف» روی آنتن خواهد برد.
اکبر عبدی بازیگر مانمدگار سینمای ایران به اظهارات درباره فیلم فسیل واکنش نشان داد.
منصور براهیمی: سال 94 فیلمنامه کامل سریال سعدی برای تلویزیون نوشته شد؛ اما ماجرا در همان نقطه متوقف ماند و پس از آن هیچ اتفاقی نیفتاد.
محمد علی کشاورز گفت: علی حاتمی از بچههایی بود که از اداره هنرهای دراماتیک بیرون آمد و در رشته ادبیات دراماتیک تحصیل میکرد و در بعضی کلاسها با هم بودیم.
آئین اختتامیه پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با معرفی برگزیدگان بخشهای مختلف در تالار وحدت برگزار شد.
یک کشاورز اوگاندایی که 102 فرزند و 568 نوه از 12 همسر دارد، سرانجام تصمیم گرفت از رشد خانواده خود دست بردارد.
نام شناسنامهایاش مولود است و تا چهار سالگی همراه با پدر و مادر در آن خانه قدیمی با مادر بزرگ و خانواده عمویش زندگی میکرد. در چهار سالگی او، مادرش به واسطه دوستی، با تئاتر آشنا شد و این آشنایی، سرآغاز ورود او و دخترش هم به جهان هنر بود.
ثریا قاسمی روحیات خاص خود را دارد. خیلی تمایلی به گفتگوهای مطبوعاتی یا حضور در برنامههای تلویزیونی نشان نمیدهد. او هیچ دوست ندارد بعد از درگذشت همکاران هنرمندش درباره آنها مطلبی بگوید و معتقد است آدمها تا وقتی زندهاند، باید قدر یکدیگر را بدانند.
ایسنا نوشت: دختربچهای خوشصدا بود که خوب انشاء مینوشت و وقتی در مدرسه انشاءهایش را میخواند، همکلاسیها برایش دست میزدند. دخترکان مدرسهای نمیدانستند همکلاسیشان روزگاری یکی از هنرمندان مطرح ایران میشود.
تلویزیون امروز فیلمهای سینمایی مانند «استشهادی برای خدا»، «گرانبهای من» و «کمال الملک» را روانه آنتن شبکههای سیما میکند.
شبکههای تلویزیونی برای آخر هفته خود در کنار چند نوستالژی و فیلم جدید، همگام با جامجهانی فیلمی از بازیکن افسانهای فوتبالِ جهان، «پله» روی آنتن میبرد.
مستند «برزخیها» روایتی از چگونگی ساخت، اکران و توقیف فیلم «برزخیها» در سالهای ابتدایی انقلاب. عارف افشار با ساخت این فیلم که از جمله آثار جشنواره سینما حقیقت امسال است، آینهای دست گرفته تا مسئولان، تاریخ را در آن ببینند، بلکه عبرت بگیرند.
او جزو استادانی بود که به شایستگی در جایگاه مدیریت یک دانشکده هنری قرار گرفت و همواره محیط دانشگاه را به محیطی امن برای فعالیت دانشجویان تبدیل کرد.