محمود احمدی نژاد
محمود احمدی نژاد
شاخص فلاکت یکی از شاخص های اقتصاد کلان است که اولین بار محسن رضایی آنرا رسانه ای کرد و امروز در دولتی که معاون اقتصادی است، رکود این شاخص شکسته شد.
این شاخص در یک اقتصاد سالم رقمی معادل 6 تا 7 را باید شامل شود در حالی که طی چند دهه اخیر در ایران این رقم به خاطر تورم لجام گسیخته همیشه بالای 20 بوده است و در رکورد تاریخی خود در تابستان سال جاری به رقم 52.9 رسیده است.
اقتصاد 100 نوشت: شاخص فلاکت یکی از شاخص های اقتصاد کلان است که اولین بار محسن رضایی آنرا رسانه ای کرد و امروز در دولتی که معاون اقتصادی است، رکود این شاخص شکسته شد.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران گفت: یکی از بازیکنان ولز به نام "گرت بیل" مات و مبهوت شده بود از بازی تیم ملی ایران و گفته بود که "له شدیم" و انشاءالله آمریکاییها هم فردا صبح میگویند که "له شدیم".
مازنی گفت: از نظر من تنها راهحل منازعات کشور «گفتوگو» است و هر روشی بهجز گفتوگو دراینباره هزینههای سنگینی به کشور وارد میکند. اگر راه گفتوگو را در پیش نگیریم، ناگزیر از بیتفاوتی نسبت به مشکلات و موارد پیرامونی کشور خواهیم بود.
عصرایران در یادداشتی به ادعاهای اخیر ابراهیم رئیسی رئیس دولت سیزدهم واکنش نشان داد.
عصر ایران نوشت، همان زمانها که ریس جمهور وقت با لبانی خندان، میگفت «تحریمها کاغذ پاره هستند» و حاضران هم برایش سوت و کف میزدند. همان روزها که بذر تحریمها ریخته شد تا کمر اقتصاد ایران خرد شود.
مصطفی داننده در عصر ایران نوشت: آنکه از شما بهتر شعار میداد، در روزهایی که دیگر فایده نداشت، شرایط کشور را درک کرد. او فهمید که نمیشود بیش از این با شعار و حرف، کشور را اداره کرد.
تاریخ برای خاک خوردن در قفسههای کتابخانه نیست. تاریخ گذشته چراغ راه آینده است. قدم زدن در جاده شعار یعنی نرسیدن به مقصد و این نرسیدن را در سالهای از کف رفته به خوبی درک کردهایم.
وارث بالقوه پل اختاپوس تاکنون پیروزی عربستان، ژاپن و اسپانیا را پیش بینی کرده است. «توبی» یک پنگوئن جنتو که در پیست اسکی سرپوشیده دبی در داخل یکی از بزرگترین مراکز خرید جهان زندگی میکند.
وارث بالقوه پل اختاپوس تاکنون پیروزی عربستان، ژاپن و اسپانیا را پیش بینی کرده است. «توبی» یک پنگوئن جنتو که در پیست اسکی سرپوشیده دبی در داخل یکی از بزرگترین مراکز خرید جهان زندگی میکند.
روابط ایران و مصر در طول تاریخ همواره با فراز و نشیبهای سیاسی همراه بوده است و در دهههای اخیر تلاشها برای ارتقا روابط تاکنون ناکام مانده است.
موضع گیری های رئیسی در واکنش به قطعنامه ها علیه ایران گویای این موضوع است که رئیس جمهور، تصویر درستی از پیامدهای تحریم ها علیه ایران ندارد.
احمدی نژاد در آبان1387 در سفر به خوزستان گفته بود «به برکت تحریم کشورهای زورگو، امروز کارخانه تولید یک میلیون تن فولاد را افتتاح کردیم. اگر تحریم باعث این پیشرفت و شکوفایی است ما از تحریم استقبال میکنیم.» او در ادامه با تاکید بر بی اثربودن تحریم ها و پیشرفت کشور گفت «این قطعنامههای شما مشروعیت و اثر ندارد. من امروز به آنها میگویم آنقدر قطعنامه بدهید تا قطعنامهدان شما پاره شود.»
با به نتیجه نرسیدن مذاکره بین ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی و بی جواب ماندن سوالات آژانس، پرونده ایران در آژانس در حال گذار از وضعیت «حقوقی» به «امنیتی» است. در واپسین باری که چنین وضعیتی برای پرونده هسته ایران حاکم شد، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران بود.