محیطزیست: هجوم مارهای سمی به سواحل خزر شایعه است
احمدی گفت: امسال در سواحل دریاکنار شهرستان بابلسر گزارشی از هجوم مارها داشتیم که بلافاصله همکاران ما به منطقه اعزام شدند و با انجام نمونهبرداری متوجه شدند که این مارها، مار کوهستان و سمی نیستند.
رئیس اداره جفاظت محیطزیست شهرستان بابلسر با رد هجوم مارهای سمی به سواحل گفت: تمامی مارهایی که در سنگچینها دیده میشوند، غیرسمی بوده و آبی هستند و اینکه این مارها از کوهستانی با سنگها آمدند شایعه است.
به گزارش فارس، در کنار خبرهای عجیبی که درباره دریا میشنویم روزهای گذشته خبری مبنی بر هجوم مارهای سمی به سواحل شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار مبنی بر اینکه این مارها سمی و خطرناک هستند و نگرانکنندهتر اینکه حتی در مناطق دیگر ساحلی نیز دیده شد.
البته در کنار نگرانی از سمی و خطرناک بودن مارها هیچ گزارشی از مارگزیدگی نداشتیم؛ این درحالی است سال گذشته هم اخباری از این دست از هجوم مارها منتشر شده بود که ادعا شده بود باتوجه به وقوع سیلاب مارها از کوهستان به سمت دریا آورده شده بودند.
در پیگیری صحت این خبر و هشدار به شهروندان به سراغ زمان احمدی رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهرستان بابلسر رفتیم که به خبرنگار ما گفت: تصویری که از حضور مار سمی در سواحل شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار منتشر شده مربوط به مازندران نیست.
وی افزود: سال گذشته هم اخباری از این دست منتشر شده بود که با توجه به بررسیهای انجام شده و انجام نمونهبرداری متوجه شدیم این مارها غیرسمی هستند.
رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهرستان بابلسر بیان کرد: تمامی مارهایی که در سنگچینها دیده میشوند، غیرسمی بوده و آبی هستند.
احمدی با اعلام اینکه اینکه این مارها از کوهستانی با سنگها آمدند شایعه است، تصریح کرد: باید بدانیم مارهای کوهستان در این زیستگاه مرطوب از بین میروند.
وی یادآور شد: اینگونه مارها «چلیپر» که مار آبی شناخته میشود، اصلا سمی نبوده و خطری برای انسان و کودکان ندارد و هرگونه آسیب به اینگونه باارزش و بومی خلاف قانون است.
رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهرستان بابلسر گفت: این مارها فقط در فصول گرم بیدار هستند.
احمدی خاطرنشان کرد: امسال در سواحل دریاکنار شهرستان بابلسر گزارشی از هجوم مارها داشتیم که بلافاصله همکاران ما به منطقه اعزام شدند و با انجام نمونهبرداری متوجه شدند که این مارها، مار کوهستان و سمی نیستند.
از میان اخبار