دوشنبه 19 مرداد 1405

مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز شهادت صادق آل محمد (ع) سوگوارند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز شهادت صادق آل محمد (ع) سوگوارند

یاسوج - ایرنا - همزمان با سراسر کشور مردم ولایتمدار کهگیلویه و بویراحمد امروز چهارشنبه به مناسبت 25 شوال سالروز شهادت جانگداز امام ششم شیعیان حضرت امام جعفرصادق (ع) عزادار هستند.

به گزارش ایرنا، قشرهای مختلف مردم در یاسوج با رعایت مسائل بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش اقدام به سینه زنی و سوگواری به صورت پیاده از میدان شهدای نیروی انتظامی تا مسجد صاحب الزمان (عج) این شهر کردند.

مردم نقاط مختلف کهگیلویه و بویراحمد با نصب پارچه نوشته های سیاه رنگ بر سر درب منازل، مغازه ها و مکان های عمومی عشق، ارادت و دلدادگی خود را نسبت به ششمین امام شیعیان نشان دادند.

ارادتمندان، شیفتگان و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در کهگیلویه و بویراحمد در قالب دسته های سینه زنی و زنجیر زنی در تمامی مناطق کهگیلویه و بویراحمد با حرکت به سمت مساجد در غم شهادت جانسوز امام جعفرصادق (ع) به سوگ نشستند.

امروز مساجد و خیابان های شهر یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد همچون دیگر نقاط این استان صحنه دلدادگی و ارادت شیفتگان به ائمه اطهار (ع) بود.

سخنرانان و مداحان در این آیین های سوگواری و عزاداری به تبیین بخشی از زندگانی، ابعاد شخصیتی، فضائل و ویژگی های اخلاقی امام ششم شیعیان پرداختند.

حضرت امام جعفرصادق (ع) 25 شوال سال 148 هجری قمری در سن 65 سالگی به دست منصور دوانیقی خلیفه عباسی در مدینه به شهادت رسید و در قبرستان بقیع به خاک سپرده شد.

*س_برچسب‌ها_س*