«مردم»؛ یکی از اضلاع اصلی قدرت نظام اسلامی
"بی راه نیست که «ملت قهرمان، با ایمان و همیشه در صحنه و آماده فداکاری» را یکی از مهمترین نقاط قوت انقلاب اسلامی که خصوصا در اغتشاشات و فتنه اخیر در کانون دشمنی دشمنان قرار گرفته است بدانیم."
گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم _ علی شعبانی: با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با مردم قم مورد پیرامون هدف اصلی دشمن و عوامل او در اغتشاشات اخیر (حمله به نقاط قوت نظام)، این سوال پیش میآید که مهمترین مؤلفههای قدرت در هر نظامی چیست؟ در محافل آکادمیک و دانشگاهی مهمترین پاسخهایی که به این سوال داده شدهاست نشان میدهد قدرت را در عناصری همچون جمعیت، منابع طبیعی و معادن، توان نظامی، وسعت سرزمینی، مدیریت و حکومت، نقش آفرینی در اقتصاد جهانی و... خلاصه کردهاند اما در الگوی انقلاب اسلامی سه عنصر اصلی به عنوان مؤلفههای اصلی قدرت مورد توجه قرار گرفته است: «امامت»، «امت» و «مکتب».
انقلاب اسلامی ثابت کرد که با رهبری فردی روحانی، عادل و متقی همچون امام خمینی (ره) و با اتکا بر آموزههای دین و حضور مردم در صحنه میتوان قدرتی را تولید کرد که بزرگترین رخدادهای تاریخ را رقم بزند.
امام خامنهای: "نقشه جامع دشمن" شکست خورد چون محاسبات آنها غلط و اراده جمهوری اسلامی قویتر بودتردیدی نیست بدون حمایت و حضور مردم در صحنه با دو عنصر دیگریعنی «مکتب»(دین) و «امامت»(رهبری) علی رغم حقانیت ذاتی نمیتوان در تولید قدرت ملی و ثبات نظام اسلامی موفق بود که اگر چنین بود ائمه معصومین علیهم السلام در غربت و مظلومیت، گوشه نشین و یا در حبس و تبعید به سر نمیبردند. بنابراین میتوان مردم ایران زمین را الگوی بصیرت و حضور در صحنه نامید که با حضور آگاهانه خود در صحنه توانستهاند جلوههای ناب «مکتب» و «امامت» را آشکار نمایند.
کدام ملتی را سراغ دارید که بدون حمایت هیچ حزب، گروه و وابستگی به بلوکهای قدرت بینالمللی، انقلابش را با هدایت رهبری الهی در مقابل دیکتاتوری بزرگ پهلوی و نظام 2500 ساله شاهنشاهی به پیروزی و ثمر برساند و در مقابل توطئههای گوناگون از جمله هشت سال جنگ تحمیلی بدون کمترین حمایت خارجی در مقابل ارتش صدام و حامیان منطقهای و بین المللی او ایستادگی کند و بعد از تحمل چهل سال سختی و مشقتهای ناشی از جنگ تحمیلی، محاصره اقتصادی و فتنهها و آشوبهای متعدد، در سختترین شرایط معیشتی اینگونه در راه حفظ آرمانهای خود پایبندی داشته و حماسه های بزرگی چون 22 بهمن1357، 23 تیر 1378، 9 دی 1388، 13 آبان 1401، تشییع پیکر سردار جانفدا حاج قاسم سلیمانی در 16 دی 1398. حضور میلیونی در مراسم سالگرد آن شهید در دو سال اخیر و... را رقم بزند؟
کدام ملت را سراغ دارید که علی رغم شبیخون فرهنگی استکبار با هزینه های سرسام آور در ایجاد و راهاندازی شبکههای مجازی و رسانههای دیداری و شنیداری و مزدورپروری، اینگونه استقامت کند و نسبت به ارزشهای دینی و اسلامی وفاداری نشان دهد و حضور مؤمنانه خود را در همایشها و مراسمی مانند اربعین و اعتکاف و شبهای قدر و نماز عید و... با شکوه بی نظیر به رخ جهانیان بکشد؟
کدام مردم را سراغ دارید که بعد از سالها جنگ و بعد از آن همه تحریمهای بی سابقه، فتنه بزرگی به نام داعش که بلای جان ملتهای منطقه شده بود را با حضور در محور مقاومت توسط جوانان مدافع حرم و وفادار به ارزشهای دوران دفاع مقدس نظیر جهاد و شهادت، مضمحل کند؟
آیا ملتی را سراغ دارید که علی رغم تمامی تنگناهای اقتصادی، در طول چهارماه گذشته که عده ای غافل و مغرض کشور را درگیر اغتشاشات خیابانی و رسانهای کردهاند، علی رغم همه پیش بینی ها به آنها نپیوندند و داغ همراهی با فتنهگران را بر دلهای معاندین و دشمنان این سرزمین بگذارند؟
این افتخارات بزرگ در طول تاریخ تنها توسط مردم ایران رقم خورده و نشان میدهد که جهاد تبیینی که چند سال است رهبری بر آن تأکید کردهاند و خود فرمانده و شورآفرین میدان این جهاد هستند نه تنها موفق بوده بلکه پیروزیهای بزرگی برای ملت و انقلاب به همراه آوردهاست. این جهاد تبیین بودهاست که توانستهاست با افشای ابعاد پیدا و پنهان فتنه اخیر، ملت سلحشور ایران اسلامی را در صحنه دفاع از انقلاب اسلامی با این همه شور و انگیزه نگاه دارد و با حفظ و ارتقای سرمایه اجتماعی نظام و نشان دادن پایبندی آنها به نظام اسلامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی با خلق صحنههای باشکوه و افتخار آفرین در راهپیمایی 13 آبان امسال، مراسم متعدد تشییع پیکر پاک شهدای گمنام، شهدای مدافع امنیت که توسط اغتشاشگران به شهادت رسیده بودند و همچنین مراسم بزرگداشت سردار دلها شهید سلیمانی در سومین سالگرد شهادت وی، باطل السحر فتنههای شومی که دشمنان برای این ملت و کشور تدارک دیدهاند، شود.
جای تأسف دارد که برخی تحلیلگران حتی در داخل کشور در شناخت مردم هنوز دچار اشتباهات فاحشی هستند و به این مردم نسبتهای ناروایی میدهند و با انکار و سانسور حضور میلیونی مردم در دفاع از انقلاب و ارزشهای آن، عدهای چاقوکش و قاتل را نماد مردم معرفی کرده و ظلم بزرگی در حق این ملت قهرمان رامیدارند. ظلمی که رهبر معظم انقلاب از آن چنین یاد کردهاند:
"به ملت ایران ظلم شد؛ ظلم کردند. البته ملت در این حادثه هم مثل حوادث دیگر کاملاً قوی ظاهر شد؛ مثل همیشه، مثل گذشته؛ در آینده هم همین جور خواهد بود. در آینده هم هر جا دشمنان بخواهند اختلالی ایجاد کنند، آن که بیش از همه سینه سپر میکند و بیش از همه اثر میگذارد، ملت شجاع و مؤمن ایران است؛ وارد میدان میشوند؛ و وارد میدان شدند. بله، ملت ایران، مظلوم است اما قوی است؛ مثل امیرالمؤمنین، مثل مولای متقیان، سرور خودش علی (علیه السلام) که قویترین بود و مظلومترین."
یکی از نشانههای این مظلومیت علی رغم قوت و قدرت این مردم انکار و سانسور دستاوردهای ملت ایران در صحنه دفاع از آرمانهای انقلاب ئ تجدید و بازآفرینی آنها در «ایامالله»های متعدد است که رهبر فرزانه انقلاب در دیدار اخیر با مردم قم در سالگرد قیام 19 دی به آن اشاره کرده و فرمودند:
«راهبرد جریان باطل این است که نگذارد این جور روزها، این جور حادثهها زنده بمانند، نورافشانی کنند. از نظر جبههی باطل این ایام غالباً کتمان میشوند یا انکار میشوند؛ حتی به انکار هم میرسد! روز بیستودوم بهمن کتمان میشود، روز سیزدهم آبان، روز نوزدهم دی، روز نهم دی، روز بیستونهم بهمن قضیهی تبریز روز تشییع شهید سلیمانی، روز تشییع شهید حُججی، اینها همه ایامالله هستند؛ اینها را میخواهند کتمان کنند. اینها هر کدام یک مشعلی هستند که از نظر جریان باطل باید خاموش بشوند. جریان باطلی که در مقابل شما، در مقابل این ملت، در مقابل این انقلاب قرار دارد، این مشعلها را برنمیتابد؛ اینها را باید نابود کند، مشعلها را خاموش کند. این درست نقطهی مقابل قرآن است؛ قرآن ما را به یاد و ذکر اینگونه حوادث امر میکند.»
بنابراین بی راه نیست که «ملت قهرمان، با ایمان و همیشه در صحنه و آماده فداکاری» را یکی از مهمترین نقاط قوت انقلاب اسلامی که خصوصا در اغتشاشات و فتنه اخیر در کانون دشمنی دشمنان قرار گرفته است دانسته و به خاطر این نعمت خدا را شاکر باشیم. شکر این نعمت آن است که هر تلاشی برای ایجاد خدشه در اتحاد ملت ایران و خط خیانت دشمنانی که ایران را تجزیه شده و ملت ایران را چند پاره میخواهند را افشا و محکوم کنیم. از سوی دیگر مسئولان نیز از هیچ اقدام و کوششی برای برداشتن بار مشکلات از دوش این ملت «صبار» و «شکور» دریغ نکنند. ملتی که خالق و پدیدآورنده یوماللههای شکوهمندی است که هر یک درسها و عبرتهای بیشماری برای سربلندی و عظمت ملتهایی که میخواهند سربلند و مستقل زندگی کنند دارد.