مرز سیاه نمایی و نقد برای بیان مشکلات رعایت شود
یاسوج - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: اخبار منفی باید با حفظ حکمت و مصلحت نظام و مردم گفته شود و مرز نقد و سیاه نمایی در بیان مشکلات نیز رعایت شود.
هیئت اندیشه ورز بسیج رسانه کهگیلویه و بویراحمد روز یکشنبه با نماینده ولی فقیه در استان دیدار کردند و به عنوان بخش تاثیر گذار جامعه نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.
در این نشست نماینده ولی فقیه در استان تاکید کرد: اگر مردم و مسئولین قدرت تصمیم گیری به موقع را داشته باشند بسیاری از بحران ها از جامعه دفع می شود.
حجت الاسلام والمسلمین سید نصیر حسینی افزود: مردم برای تصمیم گیری به موقع نیاز به اطلاعاتی دارند که رسانه در اختیار آنها قرار می دهد و اگر رسانه با حفظ امانتداری این اطلاعات را ارایه دهد تاثیر گذار خواهد بود.
در ابتدای این نشست مسئول بسیج رسانه استان گزارشی از تعداد رسانه های استان و میزان تاثیر گذاری آنها در جامعه ارایه کرد و خبرنگاران نیز با انتقاد از تریبون های نماز جمعه شهرستانها، بر این باور بودند صدا و مشکلات مردم در نماز جمعه انعکاس ندارد.
همچنین خبرنگاران نیز عقیده داشتند نماز جمعه از همه کارکرد هایی که باید داشته باشد به تریبون سیاسی تبدیل شده که تنها صدای یک بخش از جامعه در آن شنیده می شود.
کم شدن استقبال جوانان از مساجد، بی توجهی مسئولان به مشکلات زنان و نیازهای آنها در سطح جامعه نیز از دیگر مسائلی بود که در این نشست مطرح شد.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد درباره موضوعات مطرح شده در نشست نیز گفت: دشمن برای تضعیف روحیه جبهه مقابل با استفاده از تبلیغات دروغین درباره انقلاب سیاه نمایی می کند زیرا مردم با فراموشی دستاوردهای انقلاب، تعهد خود را از دست می دهند.
حجت الاسلام حسینی از رسانه ها خواست در جامعه امید آفرینی کنند و به عنوان پل بین مسئولین و مردم موضوعات مختلف را نقد کرده اما مواظب باشند مرز سیاه نمایی و نقد رعایت شود.
وی یادآوری کرد: گاهی تکرار زیاد یک موضوع و یا مشکل از یک تریبون باعث از بین رفتن عظمت و نفوذ آن جایگاه و یا موضوع می شود.
امام جمعه شهر یاسوج گفت: لازم نیست هر مشکلی از تریبون نماز جمعه گفته شود زیرا مسئولان و ائمه جمعه در طول هفته با هم در ارتباط و تعامل هستند و می توانند پیش از آنکه جامعه درگیر موضوعات و مشکلات شود برای آن چاره اندیشی کنند.
وی با اشاره به برخی از مشکلاتی که در رسانه ها درباره خدمت رسانی به روستاها مطرح می شود نیز گفت: در استان کهگیلویه و بویراحمد به 2 خانه که در جایی در حال گذران زندگی به صورت عشایری هستند آبادی گفته می شود و ممکن است به لحاظ رسانه ای وضعیت زندگی این دو خانه دل هر فردی را بسوزاند اما واقعیت این است که هزینه گاز و آب و جاده و برقی که برای این آبادی های پراکنده می رود به اندازه خرید یک خانه و شغل در مرکز شهر است.
حجت الاسلام حسینی یادآوری کرد: در برخی از این آبادی ها باید به اندازه یک شهر تاسیسات زیر ساختی فراهم شود. در برخی از این روستاها مدارسی ساخته شده که از مدارس سطح شهر با کیفیت تر است اما تاکنون یک دانش آموز هم در آنها درس نخوانده است.
وی به رسانه ها توصیه کرد برای تجمیع این روستاها فرهنگ سازی کنند تا با مهندسی رفتار، چنین هیجان هایی در جامعه کنترل شود.
*س_برچسبها_س*