مرکز آمار
مرکز آمار
محاسبات فصلی در مرکز آمار ایران در قالب 18 بخش اصلی متشکل از 50 رشته فعالیت بر مبنای طبقه بندی ISIC.Rev4 انجام میشود که بر این اساس گروه کشاورزی شامل زیر بخشهای زراعت و باغداری، دامداری، جنگلداری و ماهیگیری، گروه صنایع و معادن شامل زیر بخشهای استخراج نفت خام و گاز طبیعی، استخراج سایر معادن، صنعت، تأمین آب و برق، توزیع گاز طبیعی و ساختمان میباشد و گروه خدمات شامل زیر بخشهای عمده...
براساس اعلام مرکز آمار ایران، در بهار امسال نرخ رشد اقتصادی با احتساب بخش نفت به 4.6 درصد و بدون احتساب بخش نفت به 2.8 درصد رسیده که گروه صنایع و معادن با نرخ رشد 5.8 درصدی در جایگاه اول قرار دارد.
طبق گزارش مرکز آمار ایران، در بهار سال 1403 رشد اقتصادی محصول ناخالص داخلی با نفت 4.6 درصدی و محصول ناخالص داخلی بدون نفت 2.8 درصد بوده است.
بر اساس اعلام مرکز آمار هزینههای اقلام اساسی یک خانوار چهار نفره نسبت به درآمد در شهریور سال جاری 54درصد بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 9 درصد کاهش یافته است.
اقتصادنیوز: شهریور امسال قیمت 3 کالا کاهشی و قیمت 49 کالای دیگر افزایشی بود.
بر اساس اعلام مرکز آمار در سه ماهه اول سال رشته فعالیتهای گروه کشاورزی رشد 2.3، گروه صنایع و معادن 5.8و گروه خدمات 3.1درصد نسبت به سه ماهه اول سال 1402، رشد داشته است.
براساس نتایج بهدستآمده از این آمارگیری، جمعیت تهران بزرگ در پایان سال 1352 معادل 3 میلیون و 931 هزار و 300 نفر بوده است.
عدم اجرای ضوابط استاندارد در کشورمان که بهشت معادن دنیاست، سهم امنیت در مهمترین بخش اقتصاد کشور را کاهش داده و منجر به بروز حوادث مکرری از قبیل معدن طبس شده است.
بر اساس اعلام مرکز آمار هزینههای اقلام اساسی یک خانوار چهار نفره نسبت به درآمد در شهریور سال جاری 54درصد بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 9 درصد کاهش یافته است.
مرکز آمار به صورت ماهانه اطلاعات مربوط به متوسط قیمت خوراکیهای منتخب در مناطق شهری را اعلام میکند.
به اذعان کارشناسان، پس از تجربه حدود 13 سال «بیشزایی» در کشور از سال 58 تا 1370، دوران «کمزایی اصلی» را نیز طی سالهای 74 تا 85 تجربه کردیم و با توجه به شرایط فعلی، کارشناسان پیشبینی میکنند که کاهش تولد بیشتری را طی سالهای 1404 تا 1413 داشته باشیم و بر همین اساس هم نسبت به مقوله کاهش نرخ باروری، سالمندی جمعیت و خطر ورود به «تله جمعیتی» هشدار میدهند.
احمد بیگدلی با تأکید بر این نکته که حقوق کارگران باید به میزان بیشتری از تورم رسمی افزایش یابد، گفت: "محاسبه حقوق کارگران بر اساس تورم پایان سال، اشتباه است." او توضیح داد که در سال بعد، تورم چندین بار افزایش مییابد، در حالی که حقوق کارگران ثابت میماند. همچنین، او به پیشنهاد افزایش دو بار حقوق در سال اشاره کرد و گفت که این موضوع مخالفانی دارد و بسیاری از کارشناسان بر این باورند که...
به گفته کارشناسان دوران «تو رفتگی» جمعیت کشور از سال 74 آغاز شده و تا سال 85 ادامه داشته و بیشترین میزان تورفتگی هرم جمعیتی هم مربوط به سالهای 82 و 83 است.
به اذعان کارشناسان، پس از تجربه حدود 13 سال «بیشزایی» در کشور از سال 58 تا 1370، دوران «کمزایی اصلی» را نیز طی سالهای 74 تا 85 تجربه کردیم و با توجه به شرایط فعلی، کارشناسان پیش بینی میکنند که کاهش تولد بیشتری را طی سالهای 1404 تا 1413 داشته باشیم و بر همین اساس هم نسبت به مقوله کاهش نرخ باروری، سالمندی جمعیت و خطر ورود به «تله جمعیتی» هشدار میدهند...