مرکز آمار
مرکز آمار
وزیر کار با بیان اینکه حقوق و دستمزد کارگران عامل تورم نیست، گفت: افزایش 57 درصدی حداقل دستمزد، قدرت خرید جامعه کارگری را 9 درصد بالا می برد که علاوه بر رفاه کارگران سودآوری واحدهای تولیدی را به دنبال دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حقوق کارگران تورمزا نیست، بازار تحت کنترل قرار میگیرد و خلق پول در جامعه هم مدیریت میشود، بنابرین انتظار تورم بالا در سال آینده نداریم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه افزایش دستمزد کارگران عامل اصلی تورم نیست به افزایش 57 درصدی حداقل حقوق اشاره کرد و گفت: امسال با این تعیین دستمزد 9 درصد قدرت خرید کارگران افزایش پیدا کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه افزایش دستمزد کارگران عامل اصلی تورم نیست به افزایش 57 درصدی حداقل حقوق اشاره کرد و گفت: امسال با این تعیین دستمزد 9 درصد قدرت خرید کارگران افزایش پیدا کرد.
وزیر تعان، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه اثری که دستمزد بر روی تورم دارد، بسیار محدود است، گفت: عوامل اصلی تورم زا در اقتصاد کشور حقوق کارگران نیست، بلکه افزایش نقدینگی، فعالیت نامناسب بانکی، جهش در نرخ ارز، دلالی، سوداگری و عدم اشراف به بازار است.
باتوجهبه افزایش حقوق کارگران و بحثهای مطروحه در زمینه اثرات آن بر تورم اکثر کارشناسان اقتصادی معتقدند که این افزایش باتوجهبه ورود این هزینه به تولید، بر تورم و بیکاری اثر منفی ندارد و باید توجه داشته باشیم که حقوق کارگران در سالهای گذشته کمتر از میزان تعیین شده در قانون افزایش داشته و هنوز 3 میلیون تومان با سبد معیشت فاصله دارد.
تهران - ایرنا - سازمان هدفمندی یارانهها اعلام کرد: امسال از محل منابع این سازمان مبلغ یک هزار و 624 میلیارد و 304 میلیون ریال به دانشگاهها، دستگاههای اجرایی و ارگانهای دولتی در سراسر کشور پرداخت شد.
اتاقهای بازرگانی که باید خانه و محل تردد فعالان اقتصادی کشور باشند، متأسفانه درب آنها به روی غالب فعالان اقتصادی بسته بوده و حتی بزرگان اقتصاد ایران و فعالان اقتصادی هم پا به اتاقهای بازرگانی نگذاشته و نمیگذارند.
یک کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه حذف ارز 4200 تومانی موجب تورم شدید خواهد شد گفت: نگران بازتوزیع درآمد ایجاد شده از محل حذف این ارز هستم.
94 درصد درآمد مالیاتی 1400 وصول شد و دولت سیزدهم در بحث تعیین دستمزد کارگران برای سال آینده نمره قبولی گرفت، سایر عناوین اقتصادی مهم امروز روزنامهها هستند.
رشد اقتصادی ایران از ابتدای سال تا پایان پاییز در حالی با نفت و بدون نفت، 5.1 و 3.8 درصد شده است که در مدت مشابه سال قبل رشد اقتصادی با نفت منفی یک درصد و بدون نفت منفی 0.8 درصد بود.
دادههای مرکز آمار بیانگر آن است که در پاییز امسال نرخ رشد اقتصادی کشور به قیمتهای ثابت سال 1390 به 3.9 درصد افزایش یافته است، در حالی که در پاییز سال گذشته نرخ رشد اقتصادی کشور 1.1 درصد بود. بدین ترتیب رشد اقتصادی کشور در پاییز امسال نسبت به پاییز سال قبل 3.5 برابر شده است. رشد اقتصادی کشور بدون نفت هم در پاییز 1400 به 3.8 درصد رسیده در حالی که در پاییز سال 1399 رشد اقتصادی بدون...
این پیمانه تیترهایی همچون زمان واریز آخرین یارانه نقدی امسال، پرداخت سود سهام عدالت سر موعد مقرر، معاون اول قوه قضاییه: آسیبهای سازمان بورس ناشی از عدم شفافیت است، بایدن فرمان اجرایی داراییهای دیجیتال را امضا کرد، دلیل ریزش قیمت نفت چیست؟ و کاهش قیمت جهانی طلا را در بر دارد.
مرکز آمار ایران رشد اقتصادی کشور در 9 ماهه امسال را با نفت 5.1 و بدون نفت 3.8 درصد اعلام کرد.