دوشنبه 16 مهر 1403

مرکز ملی توسعه فناوری باتری‌های لیتیومی ایجاد می‌شود

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
مرکز ملی توسعه فناوری باتری‌های لیتیومی ایجاد می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تفاهم نامه 3 جانبه همکاری بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر، پژوهشگاه مواد و انرژی و ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد شد. این تفاهم نامه بین سید رضا غفاریان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حمید امیدوارریاست پژوهشگاه مواد و انرژی و منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تفاهم نامه 3 جانبه همکاری بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر، پژوهشگاه مواد و انرژی و ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد شد. این تفاهم نامه بین سید رضا غفاریان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حمید امیدوارریاست پژوهشگاه مواد و انرژی و منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل ونقل پیشرفته معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.

این تفاهم نامه 3 جانبه در راستای ایجاد یک مرکز ملی توسعه فناوری باتری‌های لیتیومی و توسعه همکاری‌های فناورانه و طراحی محصول و توسعه بازار مرتبط با باتری‌های پیشرفته لیتیومی و باتری‌های پیشرفته نسل جدید جهت کاربرد در حمل ونقل الکتریکی و سامانه‌های فضایی منعقد شده است.

«تهیه و تصویب سند ملی باتری لیتیومی کشور و پیگیری و فراهم نمودن الزامات قانونی و مالی اجرای سند»، «بهره‌گیری از ظرفیت طرفین جهت ایجاد مرکز ملی توسعه فناوری باتری‌های لیتیومی»، «شناسایی ذی نفعان بخش حاکمیتی و بخش خصوصی و ظرفیت‌های داخل کشور به منظور تقسیم کار ملی در اجرای سند»، «پیگیری تامین منابع مالی اجرای سند و ایجاد یک صندوق سرمایه گزاری ریسک پذیر در زمینه فناوری باتری لیتیومی»، «نظارت بر اجرای سند ملی باتری لیتیومی و راهبری کلان در سطح ملی به منظور محقق شدن اهداف سند»، «مشارکت در توسعه فناوری‌های زنجیره ارزش باتری‌های لیتیومی»، «حمایت، مشارکت و سرمایه‌گذاری در ایجاد و توسعه کسب‌وکار نوآورانه و فناورانه مشترک»، «تربیت دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی در زمینه ذخیره ساز‌های انرژی الکتریکی»، «همکاری در اجرای طرح کلان توسعه فناوری باتری لیتیومی» محور‌های این تفاهم نامه به شمار می‌رود.

این تفاهم‌نامه از تاریخ انعقاد به مدت 3 سال معتبر خواهد بود تا اقدامات لازم جهت ایجاد ساختار‌های قانونی هدف گذاری شده در تفاهم نامه فراهم شود و در صورت نیار و توافق طرفین قابل تمدید است.