چهارشنبه 15 مرداد 1404

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

اکنون که در آستانه فاز جدیدی از نبرد با رژیم صهیونیستی هستیم، رسانه باید زبان پهلوان را بیاموزد؛ زبانی که هم دشمن را با شرافت تحقیر می‌کند و هم ملت خود را با کرامت بازمی‌سازد.

8 تیر 1354 روزنامه اطلاعات گزارشی خواندنی از دیدار با همسر رئیسعلی دلواری منتشر کرده است.

رفتار چین در جنگ 12 روزه میان ایران و اسرائیل، از محکومیت دیپلماتیک قاطع اسرائیل به سمت مشارکت فعال در دیپلماسی بحران تغییر کرد.

وزیر امور خارجه امروز در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ارمنستانی پس از تجاوز اسرائیل و آمریکا تصریح کرد: ایران حق خود را برای شناسایی متجاوز و پرداخت خسارت در سازمان‌های بین‌المللی به طور جدی پیگیری می کند.

مراجع و شخصیت های جهان اسلام جسارت و تهدید مرجعیت دینی از سوی آمریکا را محکوم کردند.

رئیس‌جمهور در پیامی از زحمات سید رحمت‌الله اکرمی در مدت تصدی «سرپرستی وزارت امور اقتصادی و دارایی» تشکر کرد.

محمدعلی ابطحی، از فعالان اصلاح‌طلب تأکید کرده است که طرف ایران در جنگ فقط اسرائیل نیست بلکه آمریکا، آلمان و فرانسه هم با صهیونیست‌ها متحد هستند.

سخنگوی دولت در نشست خبری: سایت‌های هسته‌ای ما آسیب جدی دیده است اما برای مذاکره هنوز هیچ گونه تاریخی تعیین نشده است و محتمل است نزدیک هم نباشد.

تصاویری از دیدار محمدباقر قالیباف رئیس مجلس با سردار شهید امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده فقید هوافضای سپاه پاسداران در در مراسم سالگرد شهادت سرلشکر حاج حسن طهرانی مقدم را ببینید.

مسعود پزشکیان رئیس جمهور شب گذشته دوشنبه 9 تیر 1404 (شب پنجم محرم) در هیئت مکتب‌الزهرا (س) حضور پیدا کرد.

یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.

سخنگوی دولت در نشست خبری: طبق اصول ان پی تی این حمله محکوم است. طبق اصول ام پی تی ما حق داریم که خودمان بگوییم که میخواهیم همکاری را تعلیق کنیم.

سخنگوی دولت در نشست خبری گفت: ما در این جنگ 12 روزه تحمیلی شاهد شلیک به صلح، علم و رسانه بودیم و در این ایام فجایعی را دیدیم که جهان را متعجب کرد.

تصاویری از دیدار محمدباقر قالیباف رئیس مجلس با سپهبد شهید حسین سلامی فرمانده فقید سپاه پاسداران در ستاد فرماندهی سپاه را ببینید.