چهارشنبه 5 شهریور 1404

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

مراسم بچه ها بدون ریا و تجمل برگزار می شود و چه محبتی پاک تر از محبت بچه‌ها به امام حسین و بچه‌هایش. محبتی که این روزها در جای جای سرزمین مان حتی با لیوان آبی یا موکبی کوچک خود را نشان می‌دهد.

شهادت امام حسین (ع) چنان غم‌بار و ناراحت‌کننده است که نه فقط شیعیان، بلکه سایر مسلمین در طول تاریخ همواره با نقل مصائب آن حضرت و پرداختن به عزاداری برای ایشان، همدردی خود را با آن امام ابراز کرده‌اند.

ده نفری که با اسب بر سینه و پشت حسین تاختند، همگی زنازاده بودند. بعدها مختار این ده نفر را دستگیر کرد و دست و پاهایشان را میخکوب کرد و اسب بر پشت آنها تاخت تا مردند.

معرفت نسبت به مقاومت و مصیبت امام حسینمی‌تواند وحدت، هویت و عزتی ممتاز در عصر تفاوت‌ها و اختلاف‌های مدرن به وجود آورد و افق‌های تازه‌ای را فراروی حیات انسانی بگشاید.

در ماه محرم هیئت ها و موکب‌هایی انواع اقسام نذری ها را پخش می‌کنند. شما هم اگر هوای نذری دادن به سرتان زده است با خواندن این گزارش می‌توانید هر چیزی که دل تنگتان می‌خواهد، نذری دهید.

تهران - ایرنا - کارشناس مذهبی گفت: عاشورا قیامی در جهت پاسداشت ارزش‌های انسانی، نیکی‌ها و دفاع از حق در برابر ظالم زورگو بوده، این حقایق آن چنان با روح و فطرت انسان‌ها در هم آمیخته شده که سبب ماندگاری این قیام شده است.

درست‌ترین تحلیل نسبت به عاشوراء این است که بگوییم حرکت امام حسین حرکتی برای اصلاح وضع امت پیامبر و احیای دوباره دیانتی بود که گرفتار ظواهر شده و معنا را از دست داده بود.

مراسم تاسوعای حسینی با شور و حرارتی خاصی در جای‌جای افغانستان برگزار گردید.

تهران - ایرنا - کارشناس مذهبی، حضرت عباس (ع) را کانون غیرت، حمیت و وفاداری و پای‌مردی پیروان امام حسین (ع) عنوان کرد و گفت: از این جهت تاسوعا به خود می‌بالد و به هم‌نشینی با نام قمر منیر بنی هاشم ابوالفضل العباس (ع) فخر می‌فروشد.

مرور رسومات مذهبی کشورهای مسلمان، وجه اشتراکات عقاید ملت‌ها را پررنگ می‌کند. مجله مهر با رایزن سابق فرهنگی ایران در آلبانی در مورد این مراسم گفت و گو کرده است.

بازار تهران در تاسوعای حسینی مملو از جمعیت عزاداری بود که پس از دو سال محدودیت‌های کرونایی، فرصت عرض ارادت به محضر حضرت عباس بن علی علیهم‌السلام را پیدا کرده بودند.

حجت‌الاسلام علوی تهرانی گفت: معاویه بنا داشت نام پیامبر را حذف کند و یزید هم می‌گفت وحی در کار نبوده است. دین در دست این افراد اسیر بود. نیاز بود، فردی دین را نجات دهند که این کار را امام حسین (ع) کرد.

حجت‌الاسلام عالی گفت: شاخص دین‌داری این است که ولایت داری یا نداری! اعمال دینی مانند نماز، روزه و خمس همگی مهم است اما ولایت اهمیت دیگری دارد.

بین‌الحرمین با بیش از 15 هزار مترمربع کفپوش قرمز برای برپایی مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی آماده شد.

تهران - ایرنا - همزمان با دهه نخست ماه محرم؛ گلزار مطهر شهدای سرار کشور سیاه پوش تعزیت آفتاب دشت نینوا و حماسه‌سازان کربلا شدند. در این میان تشییع شهدای مدافع حرم نیز؛ خود یادآور استمرار مکتب حق‌طلبی و ایثار اباعبدالله الحسین (ع) است.

امروز یکشنبه 16 مردادماه در ایران اسلامی روز تاسوعای حسینی است و در جای‌جای کشورمان از صبح امروز مجالس عزاداری در عزای علمدار دشت کربلا برپا شد.