مشکل دانشآموزان فاقد تابعیت معین در حاشیه مشهد حل میشود
مشهد - ایرنا - نماینده ویژه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از تشکیل کارگروهی برای حل قانونی مشکل تحصیل آن دسته از دانشآموزان حاشیه شهر مشهد خبر داد که تابعیت قطعی و معینی ندارند.
ابوالحسن حقیقی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برقراری عدالت آموزشی در حاشیه شهر، مأموریت بسیار مهمی برای آموزش و پرورش است و بر اساس رویکردهای سند تحول بنیادین تمام دانشآموزان باید از عدالت و کیفیت آموزشی بهرهمند باشند.
وی ادامه داد: بعد از مراجعه جمعی از معلمان دغدغهمند روستای کلاته برفی برای حل مشکل کودکان و نوجوانانی که تابعیت معینی ندارند و از تحصیل محروم هستند گروه ویژه ای تشکیل شد تا موضوع آموزش این دانشآموزان پیگیری شود و هرچه سریعتر به نتیجه برسد.
نماینده ویژه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: 40 برنامه برای تحقق رویکردهای سند تحول، پیشبینی شده که شامل برنامههای فرهنگی، ورزشی، مشاورهای، بهداشتی و تغذیهای است و از سوی دیگر طرحهای نوسازی در حاشیه شهر نیز به همت نیکوکاران و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان در حال پیگیری است.
حقیقی افتتاح اخیر یک مدرسه در ناحیه یک مشهد را مبتنی بر رویکردهای سند تحول دانست و افزود: در نتیجه بازدید 2 سال گذشته از مدرسهای در خیابان بابانظر که فضای آموزشی مناسبی برای تحصیل نداشت این مدرسه با کمک خیران و با بیش از 160 میلیارد ریال اعتبار بازسازی و هفته گذشته افتتاح شد.
وی همچنین با اشاره به پیشبینیها درباره طولانی شدن بیماری کووید 19 اظهار کرد: بر این اساس با این هدف و شعار که «هیچ دانشآموزی از آموزش باز نماند» نخستین نقشه یادگیری بهنام «نقشه یادگیری استانی» تهیه و تدوین و در کشور رونمایی شد.
نماینده ویژه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: این نقشه، روشنکننده مسیر دانشآموزان ما در حاشیه شهر است و بر طبق آن باید مدیران مدارس، حضوری یا غیرحضوری بودن آموزش دانشآموزان را رصد و در این نقشه ترسیم کنند.
حقیقی ادامه داد: در شرایط فعلی، آموزش حضوری به اختیار اولیا گذاشته شده است و اگر در هفتههای آینده مدارس تعطیل شود آموزش غیرحضوری با برنامهریزی و تصمیم شورای مدرسه و با بهرهگیری از محتوای آماده شده عملیاتی خواهد شد.
معاون آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: سال گذشته در تکاپو بودیم در هیچ ناحیه مشهد «بازمانده از تحصیل» نداشته باشیم و هیچ دانشآموزی به خاطر نداشتن امکانات از ثبت نام محروم نماند، اما الان میگوییم «بازمانده از آموزش» نباید داشته باشیم و دانشآموزی نباشد که بهدلیل شرایط حاضر و آموزش مجازی، تحصیل را رها کند.
حقیقی تاکید کرد: وظیفه آموزش و پرورش این است که در هر شرایطی و با هر ابزاری به دانشآموزان خدمات آموزشی را ارائه کند و در اجرای این وظیفه از روش های ارسال درسنامه و آموزش در فضای مجازی و شبکه شاد استفاده شده است.
وی با اشاره به توزیع پنج هزار بسته آموزشی بین دانشآموزان حاشیه شهر مشهد ادامه داد: با هدف افزایش کیفیت تغذیه و بهداشت دانشآموزان در حاشیه شهر، پس از برگزاری جلساتی با آستان قدس رضوی، ستاد اجرای فرامین امام خمینی (ره) و کمیته امداد امام خمینی (ره) برنامه ای تدوین شد که تغذیه رایگان دانشآموزان، اهدای بستههای حمایتی به خانوادههای دانشآموزان نیازمند و اهدای نوشت افزار و نیز توزیع پنج هزار بسته غذایی به ترتیب از اولویتهای آن است.
نماینده ویژه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی رسیدن به عدالت آموزشی را نتیجه حرکت گروهی دانست و افزود: از رسانهها انتظار داریم در شناسایی و جذب خیران نیک اندیش به منظور تهیه گوشی هوشمند و تبلت برای پوشش گستردهتر شبکه شاد ما را یاری کنند.
*س_برچسبها_س*