مصباح یزدی
مصباح یزدی
با نزدیکشدن به انتخابات مجلس، گزینه «انتخابات با مشارکت بالا» یا گزینه «خالصسازی مجلس» به نفع جریانی خاص به دوراهی برای مسئولان عالی نظام تبدیل شده و براساس آن دو آینده متفاوت را در انتخابات اسفند 1402 در معرض روی عموم مردم قرار می دهد.
مسیح مهاجری گفت: اگر شما آزادی ها، اقتصاد، و عدالت را جاری بکنید، و با مردم صداقت داشته باشید، در این صورت آن خانم رعایت حجاب را که هم شرع است و هم قانون، خودش به تدریج اجرا میکند.
حجت الاسلام و المسملین مسیح مهاجری در کافه خبر خبرآنلاین بر ضرورت تعیین تکلیف کردن «گروه های فشار» تاکید کرد و گفت: اگر شما آزادی ها، اقتصاد، و عدالت را جاری بکنید، و با مردم صداقت داشته باشید، در این صورت آن خانم رعایت حجاب را که هم شرع است و هم قانون، خودش به تدریج اجرا میکند.
موفقیتها و پیروزیهای پیاپی، نباید کسی را در میان نیروهای انقلاب، سرمست و مغرور کند؛ یا از طراحی شبانهروز دشمنان غافل سازد. باید مراقب خوابزدگی در خط مقدم بود.
در شرایطی که برخی صادق محصولی را پدر خوانده جبهه پایداری میخوانند، اما این لقب بیش از محصولی، شایسته سعید جلیلی است.
در شرایطی که برخی صادق محصولی را پدر خوانده جبهه پایداری میخوانند، اما این لقب بیش از محصولی، شایسته سعید جلیلی است.
کیهان نوشت: شهید بهشتی پس از بازگشت از آلمان با دکتر شریعتی آشنا شد. ایشان پس از تعطیلی حسینیه ارشاد در سال 51، بیشتر وقت خود را در مدرسه حقانی صرف میکرد. سالهای 50-53 ایامی بود که سخنرانیهای دکتر شریعتی و موضعگیری علما و روحانیون در مقابل آن اوج گرفته بود.
محمدتقی فاضل میبدی، روحانی اصلاح طلب به عصر ایران گفت: نظرات آقای مصباح درباره آزادی و انتخابات و مشروعیت حکومت و...، تا جایی که من این آرا را با آرای دیگران مقایسه کردهام، منحصر به خود ایشان است و در حوزه هم تا جایی که من اطلاع دارم، جز در میان عدهای از اطرافیان ایشان، جایگاه و پایگاهی ندارد.
اعتماد آنلاین تصویری از حضور لیدر تجمعات اعتراضی به بیحجابی در اجلاسیه «ملی مردمیسازی دولت» رامنتشر کرد.
«منافع ملی»، «مصلحت عمومی» و «خیرعمومی» از اصطلاحات پربسامد در ادبیات سیاسی مدرن است چنانکه دولتمردان هر کشوری با ملزم کردن خود به تأمین این مصالح و منافع میکوشند رضایت عمومی را جلب کنند.
صف آرایی جریان خالص ساز تمامیت خواه در برابر جناح راست و چپ اصولگراها به بهره برداری از جنبش مهساامینی برای تصفیه حساب و حذف نخبگان جریان رقیب تبدیل شده است. در این میان، دو جریان سیاسی به دنبال پیروی از مدل دولت مطلقه رضاخانی و احیای نظام سیاسی «تمامیت خواه دینی» یا «اقتدارگرایی نظامی» هستند.
کیهان نوشت: آیتالله مصباح در تبیین اختلافنظر با شهید بهشتی در ماجرای مواجهه با افکار دکتر شریعتی، به اختلاف رویکردها و تفاوت منظر و تشخیص طرفین اشاره دارد.
«اگر از من میشنوید، لفظ آزادی را بردارید که عاقبت این حرف، ما را مفتضح خواهد کرد». شیخفضلالله نوری این جمله را در اوج اختلافات میان موافقان و مخالفان مشروطه مطرح کرد؛ آنجا که به پرچمدار مخالفت با این جریان تبدیل شده بود و «مشروعهخواهی» را مقابل «مشروطهخواهی» تعریف و در برابر موادی از متمم قانون اساسی که از آزادی و برابری «حریت و مساوات» در آن سخن گفته میشد، ایستادگی میکرد. اما...
آرمان امروز نوشت: ساختارهای سیاسی ایران باتوجه به موانع و ساختارها در حال تغییر چهره است. اگر به چهرههای شاخص حاضر در فضای سیاسی نگاهی بیندازیم میبینیم که با نسل جدیدی از سیاستمدارنی روبه هستیم که جای چهرههای شاخص نظام مانند «اکبر هاشمیرفسنجانی»، «علیاکبر ناطق نوری»، محمدتقی «مصباح یزدی»، «رییس دولت اصلاحات» و... را گرفتهاند که نه میتوان آنها را اصلاحطلب صرف نامید و اصولگرای...
روزنامه اعتماد نوشت: دو برادر روی منبر تاکید میکنند که مساله بیحجابی قابل اغماض نیست. پناهیان اعلام کرده بود که ارشاد از طریق پلیس ممکن نیست. وقت امر به معروف و نهی از منکر هم الان زمانش نیست. ما در مرحله دعوت هستیم ابتدا باید دعوت کنیم و بعد به آن امر کنیم.