سه‌شنبه 27 خرداد 1404

مصوبه جدید مجلس برای تشدید مجازات همکاری با دولت‌های متخاصم

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
مصوبه جدید مجلس برای تشدید مجازات همکاری با دولت‌های متخاصم

اقتصادنیوز: عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی از تصویب دوفوریت طرح تشدید مجازات همکاری کنندگان با دولت های خارجی متخاصم خبر داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، حجت الاسلام علیرضا سلیمی امروز سه‌شنبه (27 خردادماه) درباره جلسه غیررسمی و غیرعلنی صحن مجلس شورای اسلامی، گفت: در جلسه امروز بررسی تقاضای اولویت تعدادی از نمایندگان برای گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درمورد لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت پذیر از راه دور (پهباد) مورد بحث و بررسی قرار گرفت که نمایندگان با این تقاضا موافقت کردند.

خبر مرتبط قالیباف: بخش قابل توجهی از ضربات دشمن با کمک نفوذی‌های داخلی انجام می‌شود / فرزندان ایران روزگار اسرائیل را تاریک خواهند کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم ایران با هر قومیتی و با سلیقه‌های مختلف سیاسی در برابر دشمن وحشی، یکپارچه و متحد شدند و پشت به پشت فرزندان خود در نیروهای مسلح دادند

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: همچنین تقاضای دوفوریت برای طرح تشدید مجازات همکاری کنندگان با دولت های خارجی متخاصم در دستور کار جلسه غیررسمی امروز صحن مجلس شورای اسلامی بود که نمایندگان با دوفوریت این طرح نیز موافقت کردند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
مصوبه جدید مجلس برای تشدید مجازات همکاری با دولت‌های متخاصم 2