مطالبات روستاییان و عشایر سیلزده به ستاد مرکزی بیمه منعکس شد
خسارتدیدگان از سیل کهگیلویه و بویراحمد چشمانتظار مسئولان و ارگانهای استان برای جبران خسارتهای سیل هستند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس روستاییان و عشایر کهگیلویهوبویراحمد همانند دیگر مردم استان متحمل خسارتهای مختلفی از سیل شدند در این راستا دام، طیور، احشام و تا حدودی منازل مسکونی انها در اثر سیل خسارت دید و خواستار حمایت مسئولان برای جبران خسارت های خود هستند.
روستاییان و عشایر خسارت دیده تحت پوشش و حمایت سازمان ها و ارگان های مختلفی هستند تا این بخشها بتوانند با برآورد خسارتها، بخش از خسارت های آنها جبران شود در این راستا آنها همچنان چشم انتظار پیگیری ها و رایزنی ها مسئولان برای تحقق این موضوع هستند.
در این رابطه یکی از بخش های که به سهم خود می تواند با حمایت از روستاییان و عشایر سبب جبران خسارت های آنها شود، صندوق بیمه اجتماعی عشایر و روستاییان کهگیلویه و بویراحمد است.
این صندوق از حمایت ویژه دولت برخوردار است و افراد می توانند با عضویت در آن از این حمایت برخوردار شوند، که در این راستا عشایر و روستاییان از جمله اقشاری هستند که باعضویت دراین صندوقت می توانند از حمایت های ویژه این صندوق برخوردار شوند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با صبح زاگرس در خصوص آخرین وضعیت فعالیت این صندوق برای حمایت از روستاییان و عشایر خسارت دیده از سیل گفت: در کهگیلویه و بویراحمد خسارتی جانی برای بیمه شدگان رخ نداد اما در حوزه احشام، منازل، زراعت، کشاورزی خسارت هایی به انها وارد شد.
عیسی کریمی با بیان اینکه میزان خسارتها به ستاد بحران بیمه صندوق اجتماعی روستاییان و عشایر کشور ارسال، شد، گفت: تا امروز اعتبار و مساعدتی برای حمایت از افراد به استان ابلاغ نشده است اما در زمان سیل با حضور میدانی به همراه جمعیت هلال احمر، معاونت عمرانی اقلامی در اختیار آنها قرار داده شد.
وی به تلاش ها برای جذب اعتبار برای حمایت از روستاییان و عشایر اشاره داشت و گفت: شناسایی روستاییان و عشایر تحت پوشش بیمه خسارت دیده از سیل همچنان ادامه دارد تا بتوان از آنها حمایت کرد.
کریمی برآورد خسارت های نهایی را منوط به شناسایی نهایی بیمه شدگان دانست و گفت: در سالهای گذشته و در زلزله سی سخت در کنار بیمه شدگان قرار گرفتیم و تلاش شد کمک شود در حوزه سیل افرادی وجود دارند که حدود 40 الی 50 راس دام آنها از بین رفت و ما تلاش داریم با اعطای تسهیلاتی برای این افراد آنها را به چرخه تولید و اشتغال بازگردانیم.
انتهای پیام /